Slik feils MITSUBISHI WS-55807

Slik feils MITSUBISHI WS-55807


MITSUBISHI WS-55807 er en 55-tommers widescreen projeksjons TV som kan virke litt som en relikvie i forhold til slankere, tynnere flatskjermer i butikkene i dag. Selv om denne modellen er litt datert, kan det fortsatt levere høykvalitets visning. Likevel kan problemer med denne TV oppstår, enten på grunn av langvarig bruk eller til andre faktorer. Heldigvis finnes det enkle feilsøkingstrinn du kan prøve før du får kostbar profesjonell service eller å måtte kjøpe et nytt sett.

Bruksanvisning

1 Kontroller alle kabler som forbinder WS-55807 til lyd og video kildekode-komponenter, både på TV og komponenter slutt, hvis TV er på, men det er ingen bilde eller lyd. Kontroller at tilkoblingene er sikre og kablene er koblet til enheten inngang du prøver å vise. Bla gjennom inngangene ved å trykke på "Input" -knappen på fjernkontrollen gjentatte ganger.

2 Skift ut batteriene i fjernkontrollen hvis TV ikke reagerer på kommandoer fra fjernkontrollen. Trykk "Enter" etter inn et kanalnummer, eller angi kanalen som et tresifret tall (f.eks 002) for å eliminere etterslep etter kanalvalg.

3 Sørg for at kanalen du ønsker å se er lagret i minnet før du bruker kanal opp / ned tastene hvis TV ikke vil stille til en bestemt kanal. Sørg også for at den V-Chip lock er slått av ved å trykke på "Meny", velge "V-Chip Lock" og skrive inn et passord for å se og / eller endre innstillingene for den aktuelle funksjonen. En aktiv V-Chip Låsen kan også hindre bilde-i-bilde-funksjonen fungerer som den skal.

4 Sjekk om teksting er slått på og er satt til "teksten" modus hvis du ser en grå eller sort rektangel på skjermen. Trykk på "Meny", velg "Bildetekster" og deretter "teksting", og enten velge en tekstealternativ eller slå av funksjonen.

5 Hvis du ser en regnbue eller "ghosting" effekt på skjermen, justere konvergens av bilde rørene ved å trykke på "Meny" og velge "" Avanserte funksjoner "og deretter" Convergence ". Velg enten rød eller blå konvergens og følg instruksjonene på skjermen for å gjøre justeringer. Velg "Advanced Convergence" for å gjøre mer konkrete endringer, eller "Reset Factory Default" for å gjenopprette originale konvergens innstillinger.

6 Velg "Videoinnstillinger" i "Audio / Video Settings" menyen for å gjøre andre justeringer av bildet, inkludert farge, farge, kontrast og lysstyrke, samt Intelligent Room Belysning Sensor (IRIS) funksjon hvis det er andre unormalt i bilde.