Hvordan se på ett program & Spill annen med en DVD-opptaker

Hvordan se på ett program & Spill annen med en DVD-opptaker


Hvis du abonnerer på en kabel eller satellitt-tjenesten, er det en god sjanse du bruker tjenestens digital video recorder, som i mange tilfeller er nå en gratis add-on. Hvis du har en DVR, du vanligvis kan ta opp ett program til din DVR som du ser en annen, ved å trykke på en knapp. Hvis du ikke har en DVR og ønsker å oppnå den samme prestasjon ved hjelp av en DVD-opptaker, vil det kreve noen vanskelige kabelforbindelser som kan innebære to kabel eller satellitt set-top-mottakere.

Bruksanvisning

Hooking Up Your DVD-opptaker

1 Etikett en av kabel / satellitt eller digital omformer bokser "Box 1" og den andre "Box 2." (Du kan bruke en klistrelapp som lett kan fjernes senere.)

2 Sett koaksialkabel bærer hoved signal fra kabel eller satellitt-tjenesten (eller koaksial kabel koblet til TV-antennen hvis du bruker en digital omformer boks) inn i "RF In" port på to-veis koaksial splitter.

3 Skru den ene enden av en koaksialkabel til en av "RF Out" porter på to-veis splitter. Skru den andre enden av denne kabelen inn i "RF In" port på Box 1. Bruk andre koaksial kabel for å koble "RF Out" på boks 1 til "RF In" port på TV-en.

4 Koble den ene enden av den tredje koaksialkabel til den gjenværende "RF Out" port på to-veis splitter. Koble den andre enden av denne kabelen til "RF In" port på Box 2. Bruk siste koaksial kabel for å koble "RF Out" på Box 2 til "RF In" porten på DVD-opptakeren.

5 Plugg den ene enden av et sett med A / V-kabler inn i RCA utgangskontaktene på DVD-opptakeren (husk å matche fargen på pluggen til fargen på jack når du setter hver plugge inn sin respektive jack). Plugg den andre enden av disse kablene inn i RCA audio / video-inngangsportene på TV-apparatet.

6 Sett TV-apparatet, samt DVD-opptakeren, til kanal 3.

Opptak ett program mens du ser på et annet

7 Sett inn en tom DVD-plate i DVD-opptakeren.

8 Bruk "Input" -knappen på fjernkontrollen for TV å endre inngangskanal video på TV til inngangskanal tildelt RCA-kontakter som du brukte til å koble DVD-opptakeren til TVen.

9 Endre kanal på Box 2 til kanalen som sender programmet du vil ta opp. Trykk på "Record" på DVD-opptakeren når du er klar for å starte innspillingen.

10 Still videoinngangskanal på TV til inngangen kanalen som er tildelt TV-ens "RF In" port. Dette kan være kanal 3.

11 Endre kanal på Box 1 til kanalen som sender programmet du vil se.

Hint

  • Hvis du vil bytte tilbake til visningen programmet blir tatt opp fra Box 2, bruker "Input" -knappen på TV fjernkontrollen for å endre TV-ens videoinngang kanal tilbake til kanalen tildelt RCA-kontakter brukes til å koble DVD-opptakeren til TVen.
  • Innganger og utganger på ulike kabelbokser, DVD-opptakere og TV-apparater kan være merket annerledes. I stedet for "RF In," for eksempel, etiketten kan lese "Antenna In." Nøkkelen er å finne en RF koaksial kabel merket "I".