Kan iPhone brukes med Straight Talk?

Kan iPhone brukes med Straight Talk?


Straight Talk er en Tracfone Wireless plan tilbys av Walmart. Det gir brukerne ubegrenset tale, tekst og data for ca $ 45 per måned på tidspunktet for utgivelsen. IPhone, men er kun tilgjengelig gjennom AT & T og Verizon, med en månedlig regning på ca $ 100. Fordelen med å bruke iPhone på Straight Talk-nettverket er åpenbar - en billigere regning med den samme flotte telefonen. Du kan gjøre dette, men det tar litt manøvrering.

SIM-kort og GSM

IPhone kan brukes sammen med andre nettverk fordi den kjører på GSM-nettverket. Alle telefoner på GSM-nettet kommer med utskiftbare SIM-kort. Disse små smartkort kan erstattes med andre SIM-kort fra andre nettverk, slik at du kan bruke andre tjenesteleverandører med din iPhone. Denne "låse opp" prosessen fungerer bare med AT & T iPhone, fordi Verizon iPhone ikke har et SIM-kort. Straight Talk tilbyr både GSM og CDMA-nettverk, slik at noen telefoner har SIM-kort. Disse kortene kan brukes i AT & T iPhone, noe som gir deg Straight Talk.

Ting Trengs

Bare to Straight Talk-telefoner har SIM-kort som arbeider i AT & T iPhone på publiseringstidspunktet: Nokia E71 og 6790. Kjøp en av disse telefonene fra Walmart; ikke på nettet, som du ikke kan være sikker på at den inneholder SIM-kortet du leter etter. Du trenger også et SIM-kort cutter, fordi AT & T iPhone bruker et mikro-SIM-kort og Straight Talk er GSM-telefoner har vanlig SIM-kort. Du trenger en iPhone 3, 3GS eller 4; tidligere modeller har ikke vist seg å fungere med Straight Talk SIM-kort.

Diskusjon og tekst

For å bruke tale og tekst på din iPhone, må du først aktivere Straight Talk telefon. Følg instruksjonene på pakken for aktivering. Deretter fjerner Straight Talk SIM-kortet fra Nokia-telefonen som du nettopp aktivert. Sett SIM-kortet inn i SIM-kortet kutter med gull krets vendt ut av bunnen. Trykk ned på håndtaket på SIM-kortet kutter. Det overskytende plast rundt utsiden av SIM-kortet vil bli fjernet, å lage et mikro-SIM-kort. Ta ut SIM-kortet fra iPhone, og sett mikro-SIM-kort fra Straight Talk telefon. IPhone skal nå tillate deg å ringe og motta telefonsamtaler, samt tekstmeldinger på Straight Talk-nettverket. Ingen låse opp er nødvendig.

Internett

Din Straight Talk iPhone har nå snakke og tekst, men ingen Internett og ingen multimediemeldinger, eller MMS. Du kan få 3G Internett arbeide på din iPhone uten jailbreaking enheten, men du må jailbreak det å bruke MMS. Hvis du kan leve uten MMS, men trenger internett, er det enkelt: Koble iPhone til et Wi-Fi-tilkobling og logge inn http://unlockit.co.nz på sin Safari nettleser. Trykk på "fortsett" -knappen som vises på websiden; trykk deretter på "Custom APN." Skriv "att.mvno" uten anførselstegn i feltet APN, forlater brukernavn, transportør og passord stå tomme. Trykk på "Opprett profil" -knappen og følg instruksjonene på skjermen for å installere den nye profilen. Når profilen er installert, skal du motta 3G Internett via Straight Talk iPhone.

MMS

Multimediemeldinger kan du sende og motta bilder og videoer ved hjelp av mobiltelefonen. For å få MMS evner på Straight Talk iPhone, må du først jailbreak den og installere Cydia Installer app. Etter at du har Cydia, åpne programmet og klikk på "Søk" knappen nederst på skjermen. Skriv "TetherMe" i søkefeltet og trykk på resultatet som sier "TetherMe." Klikk på "Install" -knappen i øvre høyre hjørne av skjermen; klikk deretter på "Bekreft". Etter at programmet har installert, klikk på "Return to Cydia." Deretter klikker du på "Home" -knappen på din iPhone. Du skal nå være i stand til å sende og motta MMS-meldinger gratis. Din Straight Talk iPhone bør være en fullt fungerende iPhone på Straight Talk-nettverket.

Advarsel

Jailbreaking enheten er ikke ulovlig, men det gjør annullere iPhone garantien. I tillegg kan modifisere sine maskinvare innholdet eller legge alternative SIM-kort også ugyldiggjøre garantien enhetens. Hvis du ønsker å jailbreak din iPhone eller bytte ut SIM-kortet, gjør det på egen risiko.