Hva skjer hvis du holder en leiebil?

Hva skjer hvis du holder en leiebil?


Holde en leiebil er en ulovlig handling. Bilutleiefirmaene belaste sent avgifter for de første par ekstra dager du holder bilen. Hvis du holde bilen lenger, de bruker mer ekstreme tiltak for å gjenvinne deres eiendom.

Sent avgifter og telefonsamtaler

De fleste utleiefirmaer gi deg minst en 30-minutters gyldighetsperiode for å gå tilbake bilen. Etter denne perioden utløper sent avgifter kan akkumuleres i et urovekkende tempo, avhengig av selskapet. Etter den første hele dagen av ikke retur bilen, selskapet ringer deg og spør om det er noen problemer eller misforståelser. Selskapet gir deg også mulighet til å forlenge leieperioden. Hvis du avslår, selskapet og ber deg om å ta bilen i neste dag eller så snart som mulig.

Spesielle priser Avvist

Hvis du fortsatt ikke har returnert bilen etter telefonsamtalen, selskapet avtar deretter noen spesielle avtaler eller priser du enige om i begynnelsen av leieforholdet varighet. Telefonsamtaler vil fortsette til du kommer tilbake til bilen.

repo menn

Dersom telefonsamtaler og falt prisene ikke fungerer, vil selskapet da bruke en repossession selskap å kreve bilen.

stjålet

Hvis repossession er mislykket, da selskapet rapporterer bilen som stjålet til politiet. Politiet vil arrestere og belaste deg for auto tyveri.