Instruksjoner om hvordan du laster ned en Sony Cybershot

Instruksjoner om hvordan du laster ned en Sony Cybershot


Digitale kameraer kommer i mange former og størrelser, og krever forskjellig kabling og programvare for å laste ned og bruke kameraet til det fulle. Så igjen hvis du har en mediekortleser du klarer å omgå kabelen problemet og bare plugge den flyttbare lagringsmedier kortet i PC-en og laste ned og laste opp filer som du ønsker på kameraet. Sony Cybershot er en produktserie av forbrukerkameraer som er perfekt for nybegynnere kamera entusiast.

Bruksanvisning

1 Besøk Sony nettside eller bruke disken som fulgte med kameraet for å installere driverne som gjør at datamaskinen gjenkjenner kameraet.

2 Koble kameraet til datamaskinen og bruke Sony Cybershot programvare verktøyet til å laste ned filene du ønsker å sette på din datamaskin. Disse filene vil være tilgjengelig for deg når du ønsker å få tilgang til dem.

3 Koble mediekortleser til datamaskinen og installere drivere eller programvare som er nødvendig for at datamaskinen skal gjenkjenne enheten. De fleste medie lesere er plug and play men det er noen få unntak der ute.

4 Fjern fjerning media lagringskortet ut av kameraet og sett det inn i media leser. Vent til datamaskinen for å lese minnekortet. Åpne mappen på minnekortet, og dra og slippe filer du ønsker å laste ned på din datamaskin. Disse filene vil være tilgjengelig for deg når du ønsker.

Hint

  • Sony support nettsted har nedlastinger og manualer for alle modeller opprettet i Sony Cyberproduktlinje.