Hvordan gjøre for hybrid biler spare penger?

gass ​​kjørelengde

En hybrid motor bruker overskuddsenergi produsert av bensin motor for å lade et batteri. Når det er mulig, benytter hybrid bil den elektriske energi som er lagret i batteriet for å kjøre motoren. Den ubrukte energien som produseres av en tomgang konvensjonell motor er bortkastet, mens en hybridbil butikker som energi for senere bruk. Dette betyr at hybridbiler får flere miles per gallon enn konvensjonelle bensindrevne biler.

statlige incentiver

Som i 2005, tilbyr den føderale regjeringen en skatteinntekt på opp til $ 3500 for å kjøpe en hybridbil. Mange stater og enda noen byer gjør lignende tilbud, alt fra rabatt sjekker til skattefradrag til rabatter på kjøretøyets registreringsnummer.

andre Savings

Noen selskaper (inkludert Google og Bank of America) har begynt å tilby bonus til ansatte for å kjøpe biler med høye gasskjørelengde rangeringer.

Tilsvarende har noen produsenter av hybridbiler begynt å selge dem til en lavere profittmargin enn andre biler de produserer, slik at resultatet blir en umiddelbar rabatt for å kjøpe lavenergi biler.

Hvordan Hybrider kanskje ikke spare penger

Hybrid biler spare på bensin. Men som i 2009, hybrid-modeller er fortsatt vesentlig dyrere enn sammenlignbare konvensjonelle biler. For eksempel koster en 2009 Honda Accord $ 21000 på 20 mpg city kjørelengde. The 2009 Accord Hybrid koster $ 30 000 på 30 mpg city kjørelengde. Kjøring 12.000 byen miles per år på $ 3,00 per gallon, vil du spare $ 600 per år på gass. Men ville du trenger for å drive din Accord i 15 år å hente kjøretøyet kjøpesummen forskjell. Selvfølgelig denne situasjonen vil endre seg som hybrid prisene går ned og gasspriser fortsetter å stige.

Hvis du vurderer å kjøpe en hybrid bare for de økonomiske besparelser, finne ut hva statlige, ansatt og produsentens rabatter for som kan du kvalifiserer før du går fremover.

På den annen side er det solide miljømessige grunner til å gå videre og bruke de ekstra pengene til å redusere karbonutslipp.