Slik fjerner den eksos på en Triumph Daytona

Fjerne eksos på en sport sykkel, mer enn sannsynlig å installere en ettermarkedet eksos, er en av de første modifikasjoner --- noen ganger den eneste --- en sykkel eieren utfører for å tilpasse sykkelen sin. Eksosanlegg erstatninger er ganske enkelt å gjøre, og at eierne til å skreddersy lyden av deres sportssykler til sin smak. Skifte eksospotte og eksosrøret på en Triumph Daytona tar mindre enn to timer og krever bare grunnleggende ferdigheter.

Bruksanvisning

1 Fjern førersetet. Armmekanismen som holder på setet er plassert på den venstre fremre del av setet. Klem hendelen og dra opp på setet for å fjerne det.

2 Fjern passasjersetet bolt, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Du vil finne bolten plassert i fronten midtre delen av setet, under trekket. Skyv setet forover og opp for å fjerne passasjersetet.

3 Fjern det bakre kåpen --- metalldekselet er lagt over rammen --- under setet ved å fjerne de fire sekskantbolter i hjørnene av dekselet. Ta av plug-in-kontakt for bakre baklys og satt hele forsamlingen til side.

4 Fjern de tre boltene som fester eksosrøret til rammen. Den første kan bli funnet i området der bak kåpen var høyt midt. Denne bolten holder i kategoriene som festes til lyddemperen selv. Den andre er i midten av sykkelen under den delen av chassiset der førersetet er plassert, nær den bakre støtdemper. En Allen bolt holder denne midten av ligaen på plass. Den tredje bolten er der eksosrøret blir eksosmanifold selv. Det er lett å finne fordi rørene vil være av forskjellige farger, og du vil se en klemme hvor skjøtene er.

5 Fjern klemmen hvor eksosrøret møter eksosmanifolden med riktig størrelse pipenøkkel. Gå til midten av ligaen med en umbrakonøkkel og fjern at bolten også. Til slutt bruker pipenøkkelen igjen for å fjerne bolten som festes til lyddemperen i bakre kåpe området.

6 Finn og kutte båndene som holder kontakten kobler til bakre baklys. Flytt pluggen innover mot midten av chassiset slik at den ikke henger seg opp i eksosrøret når det er trukket ut.

7 Trekk ut lyddemper og eksosrør montering. Stå bak sykkelen, ta tak i skjerf montering og trekker forsamlingen ut med en vridende bevegelse til høyre. Dette vil skrå eksosrøret slik at det ikke vil snag på chassis og andre sykkelkomponenter. Forvent denne forsamlingen til å veie mer enn 20 pounds.

Hint

  • Når du installerer eksos montering (rør og skjerf), er det bedre å træ midten bolt i første og stram noen svinger. På denne måten kan du passer klemmen i front og tappene på baksiden uten å måtte holde hele forsamlingen opp.
  • Når du kobler ledningene for den bakre baklys, må du huske å rute kabelen gjennom sin opprinnelige plassering og erstatte den zip tie at du kutter av når du fjernet eksos.