Hvordan Videre SMS-meldinger

Hvordan Videre SMS-meldinger


SMS, Short Message Service, er mye brukt til å sende tekstmeldinger mellom to mobiltelefoner. På det meste inneholder en SMS 140 byte med data eller 160 tegn med 7-biters tegnkoding, eller 224 tegn med 5-bits modus, som brukes for latinske tegn som det engelske alfabetet. Ikke-latinske tegn - som brukes i japansk, koreansk og kinesisk - bruke 16-bits tegnkoding med en grense på 70 tegn. Short Message Service messaging fungerer med alle språk som støttes av Unicode, inkludert arabisk. (Ref 1)

Bruksanvisning

1 Hvordan Videre SMS-meldinger

Med det store utvalget av telefoner tilgjengelig, er det mange forskjellige knapper for å få tilgang til tekstalternativer.

Åpne SMS-meldingen du vil videresende til en annen telefon eller en e-postadresse. Den nøyaktige metoden for å gjøre dette vil avhenge av telefonen, så bruk telefonens spesielle tiltak for å fullføre handlingen nødvendig. Pass på meldingen for videresending er den eneste som vises eller er uthevet for å tillate alternativer tilgjengelighet.

2 Trykk på knappen på telefonen som viser alternativene. Disse alternativene kan inkludere "Send på nytt" eller "Lagre". Bla gjennom alternativene for å finne "Forward" og velg den.

3 Skriv inn eller velg (avhengig av telefonen) mobilnummeret eller e-postadressen til personen eller personene du ønsker å motta din videresendt SMS-melding. Avhengig av telefonens oppsett, trykk på "OK" og deretter "Send" eller bare trykke på "Send". Dette vil videresende den valgte meldingen til nummeret eller e-postadressen oppgitt.

Hint

  • Du må betale for å videresende SMS-meldinger, akkurat som du gjør for å sende en tekstmelding.