E39 Angel Eyes Instruksjoner

Konvertering en pre-2001 E39 BMW 5-serie til Hella Celis lyser er et populært oppgradering for disse bilene. De Celis lysene er også referert til som Angel Eyes eller Halos grunn av sin distinkte utseende som ser ut som runde, tente opp øynene når de er slått på. Ikke bare gjør disse lysene ser mer attraktive, men de gir langt bedre belysning.

Hva du trenger

Den enkleste og mest pålitelige måten å konvertere frontlykter til Angel Eyes er ved å kjøpe et komplett par frontlykter fra en leverandør som Eurosport Design. Det er mulig å konvertere et par av ikke-Angel Eye frontlykter, men dette er vanskeligere.

Før du installerer den nye frontlykter, sørg for at du har riktig ballast for frontlyktene ved å sammenligne den eksisterende lykte ballast monteringsbrakett med ballast monteringsbrakett som følger med settet. Hvis du har de riktige ballaster, få tak i dem før du fortsetter. Du trenger også en Y-sele å splitte den gamle enkelt sele for turn signal og parkeringslysene i to separate seletøy for Angel Eyes. Installasjonen av frontlys krever grunnleggende verktøy som en socket sett og en skrutrekker.

Fjern den gamle Headlights

Fjern den eksisterende frontlykter ved å skru de fire boltene som holder hver frontlys montering på. Koble ledningene som går til ryggen av lysene. Fjern de nye festebrakettene fra den nye Celis frontlys forsamlingen ved å skru de to skruene og skyve braketten av. Fjerne den gamle monteringsbrakett som er fortsatt på bilen, og det vil ikke bli brukt. Dette er også holdt på med to skruer. På de fleste E39s, vil passasjersiden klimaanlegg påfyllingsrøret må bøyes for å tillate Celis sammenstillingen slik at den passer. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en pipe-bøying verktøy, men det kan gjøres for hånd hvis du er forsiktig.

Installer Angel Eyes

Installer den nye braketten som du nettopp fjernet fra Celis forsamlingen. Ta av kroppen-farget trim stykke fra den gamle frontlys montering og installere den på Celis forsamlingen. Vær forsiktig for å unngå å bryte noe. Splitte eksisterende blinklys / parkeringslys kontakt i to separate plugger ved hjelp av den nye Y-kobling. Koble den nye ledninger. Skyv Celis montering på plass og bolt det til bilen. Kontroller at lysene er alle fungerer. Har frontlysene justert profesjonelt av en butikk for å sikre at de kommer til å levere sikker og riktig belysning.