Hvordan fikse en funksjonshemmet iPod i låst modus

IPod er en personlig mediespiller som kommer i flere versjoner, slik som iPod Nano, iPod Shuffle og iPod Touch. Du kan velge mellom ulike båndbredde alternativer, og iPod Touch tilbyr mobil e-post. Du kan også stille inn iPod til å kreve et passord før de får tilgang til enheten. Hvis du har tastet passordet feil for mange ganger, vil iPod låse og blir ufør. Ved hjelp av iTunes, kan du gjenopprette iPod, slik at du kan få tilgang til funksjonene gang.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen ved å sette inn den ene enden av USB-kabelen til en av datamaskinens USB-porter og den andre enden til iPod-data port.

2 Dobbeltklikk på iTunes-ikonet for å åpne programmet hvis det ikke starter automatisk. Dobbeltklikk på iPod-ikonet i "Devices" -delen.

3 Klikk "Back Up" og vente på backup for å fullføre. Du skal se en ferdigmelding. Klikk på "Sync". Dette vil overføre iPod filer til iTunes-programmet.

4 Klikk på "Restore". Dette tilbakestiller iPod til fabrikkinnstillingene samt låse opp og aktivere den. Vent til restaurering fullføringsmeldingen før du kobler iPod fra datamaskinen.