Hvordan sikre en motorsykkel i en lastebil seng

Hvordan sikre en motorsykkel i en lastebil seng


Motorsykler av alle former og stiler kan trygt hales i lastebil senger, forutsatt noen forholdsregler er tatt ved lasting. Nøkkelen til riktig sikring av en motorsykkel i en lastebil seng er å sørge for at det er mange berøringspunkter med sykkel og lastebil selv og at det er absolutt ingen slakk igjen i festestroppene. Enhver motorsykkel entusiast kan sikkert montere en sykkel på baksiden av en lastebil seng litt trening med.

Bruksanvisning

1 Monter motorsykkel rampen på bakluken på lastebilen og har en venn hjelpe presse sykkelen opp i lasteplanet. Du kan også sikkerhets lastebil opp til en liten skråning og ri ned i sengen. Trekk hele veien videre i lastebil seng inntil forhjulet berører foran truckbed og er sentrert bredde-messig over ryggen.

2 Slå sykkelen av hvis og være sikker på at den står i gir. Sett på parkeringsbremsen på, hvis den er utstyrt med en, og sette støtten ned. Plasser en trekloss under støtten til sykkelen sitter vertikalt på baksiden av lastebilen.

3 Fest den ene enden av en skralle stropp til monteringshullet på førersiden av pickup seng og deretter vikle den to ganger gjennom sentrum av styret. Fest den andre enden av stroppen til passasjersiden monteringshull.

4 Trykk på dempere foran og deretter skralle stroppen stramt. Fest en stropp til sjåføren-side montering bak hull i sengen, og deretter kjøre den over baksiden av motorsykkelen setet og fest den til motsatt hjørne. Stram skralle stroppen. Lukk bakluken og plassere rampen på baksiden av sengen.

Hint

  • Kjør saktere og mer forsiktig når hauling en motorsykkel på baksiden av lastebilen. Den ekstra vekten kan lage din lastebil fungere forskjellig.