Hvordan komme videoer som ble spilt inn på iPod til en datamaskin

De fleste iPod-enheter er tenkt som produkter for å se på eller lytte til mediefiler. Men noen iPoder er i stand til å skape innhold. Dette inkluderer opptak av videofiler med iPod-kamera. Hvis du tar opp en underholdende eller meningsfylt video med iPod, kan det være lurt å lagre filen på datamaskinen din for distribusjon til venner eller for å laste opp til en online videodelingstjeneste. Heldigvis gjør Apple det mulig å kopiere disse filene fra din iPod til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Begynn iTunes. Hvis du ikke allerede har installert iTunes på datamaskinen, kan du laste det ned gratis på Apple.com. Bla til iTunes nedlastingssiden, klikker du den blå "Download Now" knappen på venstre side av vinduet og lagre filen på datamaskinen. Dobbeltklikk på den nedlastede filen, og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

2 Koble den store enden av iPod-USB-kabelen til porten på bunnen av iPod, og koble deretter den andre enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen.

3 Klikk iPod under "Enheter" i kolonnen til venstre side av vinduet. Dette slår midtseksjonen av iTunes-vinduet til "iPod Summary" skjerm.

4 Klikk "Summary" på toppen av "iPod Summary" -delen.

5 Kryss av i boksen til venstre for "Aktiver diskbruk", og klikk "Apply" nederst i vinduet.

6 Klikk "Start" nederst i venstre hjørne av skjermen, og klikk deretter på "Computer".

7 Dobbeltklikk på "iPod" ikonet.

8 Dobbeltklikk på "DCIM" -mappen.

9 Klikk på videofilen du ønsker å lagre på din datamaskin, og trykk "Ctrl + C" for å kopiere den da. Hvis du vil lagre flere filer, holder du nede "Ctrl" -tasten på tastaturet mens du klikker hver fil.

10 Bla til mappen på datamaskinen der du vil lagre filen, og deretter trykke "Ctrl + V" for å lime de kopierte filene.

Hint

  • De iPods med evnen til å spille inn videoer har relativt liten harddiskkapasitet. Opptak lange videoer kan redusere mengden av plass på iPod-enheten for flere mediefiler. I tillegg, hvis din iPod er allerede nær kapasitet, kan du ikke være i stand til å spille inn en video til du klar plass på iPod.