Hvordan Rig en strømledning for å lade et bilbatteri

Hvordan Rig en strømledning for å lade et bilbatteri


Ved hjelp av en batterilader utstyrt med en transformator og likeretter krets er ikke den eneste måten å lade et bilbatteri ved hjelp av nettstrøm. Elektro bevegelse er et annet alternativ. Ved hjelp av en AC elektrisk motor for å slå en DC 12 V generator kan produsere strøm til å lade en bil batteri. Denne metoden er perfekt for de som liker å bygge sine egne maskiner og verktøy.

Bruksanvisning

1 AC-motor mount omtrent en tomme fra enden av to fot side av kryssfiner. Lengden av motoren skal være parallelle med den korte siden av kryssfiner.

2 Plasser likestrømsgenerator ved den motsatte ende av kryssfiner. Generatoren bør plasseres 5 inched fra kanten av den korte siden av kryssfiner. Trinsene på generatoren og motoren skal være plassert for å være i linje.

3 Plasser V-belte over motoren skivene og generator trinse. Trekk beltet stramt ved å bevege likestrømsgenerator bort fra motoren. Sikre generator på plass med skruer.

4 Strip ½ av en tomme av isolasjon fra ledningene på strømledningen. Koble hot wire av den elektriske ledningen til den svarte hot wire av motoren. Koble den felles ledning av ledningen til den hvite ledningen til motoren. Sikre disse forbindelser med plast twist caps.

5 Klipp to 6-fots stykker av 10-gauge kabel. Strip ½ en tomme av isolasjon fra begge ender av de to 10-måle strandet kabler. Merk én kabel "positive" og den andre kabelen "negative".

6 Koble en ende av den positive ledningen til den positive polen på likestrømsgenerator. Koble en ende av den negative kabelen til den negative polen på likestrømsgenerator.

7 Fest alligator klipp til endene av disse to kablene. Klippet krokodilleklemmer på de riktige batteripolene og sett i enheten. Motoren vil kjøre, snu generator og lader batteriet.