Hvordan Endre FM-sendere

Hvordan Endre FM-sendere


En arbeidsgruppe med lavt strømforbruk FM-senderen krever litt mer enn å koble til en rekke transistorer, kondensatorer og motstander på et kretskort. Selv om utformingen av kretsen er ganske enkelt, å montere det krever noen ferdigheter, inkludert fortrolighet med en loddebolt, og evnen til å lese et kretsdiagram. Også, enten under bygging eller etter, endringer kan gjøres til kretsen å endre senderen på ulike måter, for å tilpasse sin produksjon for å bedre betjene dine behov.

Bruksanvisning

1 Endre utgangsfrekvensen til senderen ved å endre antallet av spoler i induktoren for den oscillerende trinn i krets (L1-stilling). Vikle en del av No. 22 gauge rundt en 1/4-tommers diameter bolt for å lage de spoler, med antall løkker å bestemme frekvensen, som strekker seg hvor som helst fra 88 til 108 MHz på FM-båndet. Bytt bare dette spole hvis du velger, eller du kan velge å starte fra scratch på en annen krets styret hvis du har planer om å gjøre andre endringer også. Lodd spole på plass hvis du bytter bare denne komponenten.

2 Øke kraften til senderen ved å legge til ytterligere trinn, enten ved å utvide på eksisterende kretskortet og sammenbinding av en ny. Skaff et kretskort diagram for mer allmektige sender, og sette de ulike kondensatorer, motstander, transistorer og inductors henhold til deres posisjoner på diagrammet. Slå kretskortet over til lodde de ulike elementene sammen når du er ferdig. Bruk også en sterkere batteri, oppgradere til en 9-, 12- eller 15-volts batteri for å øke kraften hvis kretsene til senderen er utstyrt for å håndtere det.

3 Utvide rekkevidden til senderen ved å legge en BALUN (balansert til ubalansert) transformator i krysset av C11 og C12 stillinger - ved hjelp av et eksempel på en firetrinns-sender - for ytterligere å forsterke kraften til senderen, og erstatte en standard trådantenne med en 300-ohm impedans dipol antenne.

4 Endre motstanden nærmest mikrofonen for å justere følsomheten for mikrofonen, så vel som dens lydkvalitet. Velge enten en 1, 5 eller 10-K motstanden, med 1-K motstand slik at for den største følsomhet, og den 10-K resistor minst.