Slik installerer en bilstereo i en Astra

Slik installerer en bilstereo i en Astra


Astra biler er en modell av bil laget av ulike General Motors eide selskaper, inkludert Opel, Vauxhall og Holden. Eiere av eldre Astras kan være lurt å oppgradere sin bil stereo for en bedre modell. Kassettspillere, som blir stadig mer foreldet, ble installert som standard i mange eldre versjoner av Opel Astra. Oppgradering og installere en ny bilstereo i Astra er en relativt enkel oppgave, og bør bare ta rundt 30 minutter.

Bruksanvisning

1 Fjern den gamle stereo. Bruk allen tastene for å angre sikringsbolter rundt stereo. Koble stereo fjerning verktøy inn i hullene på hver side av stereo. Trekk stereo fra dashbordet og koble ledningene kjører inn på baksiden av spilleren.

2 Ta den nye stereo ut av emballasjen. Det vil være et metall bur for stereo å settes inn for at den skal passe på dashbordet på riktig måte. Dette buret vil bli satt inn i dashbordet først. Det vil trolig være flere metallpinnene som må bøyes med en skrutrekker for å sikre buret holdes tett i dashbordet. Trekk lyd kablene gjennom baksiden av buret, slik at de lett kan nås og koblet til stereoanlegget.

3 Trekk kablene så langt fra dashbordet som mulig og koble antennekabelen inn i den runde antenne hullet på baksiden av den nye stereo. En adapter kan være nødvendig for å koble de andre kablene til spesiell type stereo du installerer. Adapterkabler kan kjøpes fra de fleste bilstereo butikker. Koble den riktige enden av adapteren til baksiden av stereoanlegget og koble bilens egne lydkablene inn i adapteren.

4 Trykk forsiktig bilstereo i bur i dashbordet. Kontroller at kablene ikke blir fanget, flokete eller bunched bak stereo. Når stereo er montert i buret sitt på riktig måte bør det klikker på plass. Hvis det er aktuelt, koble til rammer til møte med stereo for å skjule kantene på buret. Slå bilen på å teste den nye stereo.

Hint

  • Noen nyere modeller av Astra kan ha en stereo som ikke kan fjernes. Sjekk før du kjøper at din nye stereo kan monteres på bilen din.
  • Sørg for at bilen er slått av og tastene fjernet før arbeidet starter.