Hvor å Endre 1995 Honda Accord Bremser

Hvor å Endre 1995 Honda Accord Bremser


Endre bremsene foran på din 1995 Honda Accord er en viktig del av å sikre trygg stopping og overlegen bremsesystem ytelse. Honda anbefaler regelmessig erstatte bremseklossene på 30 000-mile intervaller avhengig av dine kjørebehov. Bremse evnene til Honda Accord er eksepsjonell, og opprettholde bilens bremsesystem vil gi deg mange miles av sikker kjøring.

Bruksanvisning

1 Hvor å Endre 1995 Honda Accord Bremser

Wheel som skal fjernes

Løsne forhjuls lug nuts med et dekk jern. Plasser en trekloss bak en av bakhjulene. Hev bilen ved hjelp av en jack og sted bukker under rammen. Ta av hjulet.

2 Hvor å Endre 1995 Honda Accord Bremser

Skiftenøkkel for å fjerne festeboltene

Fjern de to caliper bolter som bruker 14 mm fastnøkkel. Ta av caliper fra caliper braketten. Fest bøylen ved hjelp av en gummi tie-down midlertidig festet til bøylen og øvre kontroll arm.

3 Fjern pads og pad holdere. Påfør Molykote M77, en brems anti-tyster sammensatte, til baksiden av de nye bremseklosser. Installer de nye holderne.

4 Hvor å Endre 1995 Honda Accord Bremser

C-klemmen brukes til å trykke caliper stempel

Installer de nye putene med slitasjeindikator vendt oppover på caliper braketten gjør at stopperne er installert i de riktige posisjonene. Bruk C-klemme for å trykke ned caliper stempel i caliper boringen så bøylen vil passe over de nye, tykkere bremseklosser.

5 Hvor å Endre 1995 Honda Accord Bremser

Momentnøkkel brukes til å stramme caliper monteringsbolter

Løsne caliper fra gummi tie-ned og fjern tie-ned fra øvre kontroll arm. Installer caliper. Ved hjelp av momentnøkkel, stramme bøylen festeboltene til 33 ft-lbs.

6 Sett på hjulet og stram lug nuts. Jekk opp Accord av bukker, fjerne bukker og senke bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til 90 ft-lbs ved hjelp av momentnøkkel. Ta av master sylinder dekselet og se om væskenivå og legge mer væske om nødvendig. Sett på dekselet.

7 Trå inn bremsepedalen fire eller fem ganger åpner for skikkelig bremsekloss sitteplasser.

Hint

  • Ved rengjøring bremser, bruke kommersielt tilgjengelige bremserensevæsker.
  • Den første engasjement på bremsepedalen kan kreve en større depresjon umiddelbart etter å ha byttet bremseklosser på grunn av stemplene trekkes tilbake. Prøvekjør bilen sjekket for vanlige bremseevnen.
  • Bruk aldri tørre børster eller luftslanger til å rense bremsekomponentene. Bremseklosser og sko kan inneholde asbest, puste inn støv fra bremseflater kan forårsake kreft.
  • Hvis bilen har blitt kjørt nylig, vil bremsekomponentene være varm, så bruker hansker anbefales.