Tips om å forhandle fram en ny bil

Tips om å forhandle fram en ny bil


Kjøpe en ny bil innebærer en stor beslutning. Kostnadene er betydelig, og du sikkert vil handle for et kjøretøy som vil vare. Hvis du ikke vet hvordan du skal forhandle med forhandleren før du treffer mye, kan du ende opp med økonomisk tap eller kjøpe en bil som ikke vil tjene dine behov.

Endelig kjøpesum

Når du går inn i en bilforhandler, vil salgsrepresentanter være ivrige etter å snakke om hvordan du skal finansiere bilen. For én ting, vil salgsrepresentant ikke ønsker finansiering til å falle gjennom hvis han får betalt på kommisjon. Dernest forhandlere tjene penger hvis du finansiere bilen gjennom dem. Salgsrepresentanter ofte prøver å koble til en diskusjon om finansiering til den månedlige betalinger; de vil prøve å tilby deg lave månedlige utbetalinger, men over en lengre periode, som ender opp med å koste mer. Fortell representanten fast at du er interessert i kjøpesummen og at finansieringen er noe å diskutere på slutten av forhandlingene.

faktura Pris

Det er en forskjell mellom fakturaen pris og prislappen. Fakturaen Prisen er hva forhandleren betalt for bilen fra produsenten. Den prislappen er mengden av penger forhandleren behov for å gjøre en fortjeneste. Forhandle opp fra fakturaen prisen i stedet for å forhandle ned fra prislappen, som foreslått av Beat the Car Salesman nettstedet. Forhandleren fortsatt vil være i stand til å tjene litt penger, men ikke på langt nær så mye som om du startet med prislappen. Skriv ut av noen faktura priser på nettet, og deretter be om fakturaen til forhandleren. Fortell representanten du vil anta at data er riktig hvis de representative avslår å gi deg fakturaen.

Holdning

Bil selgere vet at det er lett å bli revet med av følelser når du kjøper en bil og, faktisk, vil de prøve å presse din emosjonelle varmt knapper under forhandlingene. Hold deg avslappet og rolig under forhandlingene og gi representanten inntrykk av du er på ingen hast med å kjøpe. Loven som du er forberedt på å gå bort.

Data og forskning

Gå til representant med informasjon om den bilen du ønsker, uavhengig av forhandleren. Skriv ut beskrivelser av funksjonene du ønsker og forskning sine kostnader. Hvis du vet hva du vil når du går til forhandleren, vil selgeren ikke kunne presentere deg med en liste over dyrere men lignende alternativer. Gi de representative faktura priser fra andre forhandlere, slik at han vet at du har et konsept av verdien av kjøretøyet. Be om informasjon fra forhandleren online. Dette vil etablere deg som en online kunde som ifølge forhandlings Dynamics nettstedet, er mer sannsynlig å vite ins-and-outs av forhandleren. Forsker på forhånd vil også varsle deg om avtaler som selgeren ikke kan nevne med mindre du spesifikt ber om dem.