1997 Chevy Tahoe Specs

1997 Chevy Tahoe Specs


Chevrolet Tahoe er en full-size sport-utility vehicle, ligner på GMC Yukon, som tok på seg rollen som den Blazer når det amerikanske selskapet besluttet å produsere Blazer som en kompakt SUV. 1995 var det første året at Tahoe navn merkevare ble innført i Chevrolet lineup. Siden den gang har Tahoe vært en av de mest solgte amerikansk-laget sport-nyttekjøretøyer.

Opptreden

Alle modeller av Chevrolet 1997 Tahoe kjennetegnet 5.7L 350 kubikk tommer V8-motor. Den 16-ventilers bensininnsprøytning liten blokk var standard, mens en alternativ dieselmotor (6.5L 395cu / in) ble tilbudt med noen pakker. Standarden V8 utlyst 255 hk, mens større 6.5L dieselmotor bare sported 180 hk. Begge motorene har en gjennomsnittlig drivstofforbruk på ca 13-15 mpg i byen og 17-19 på motorveien.

Powertrain

En fire-trinns automatisk girkasse kom standard i alle modeller av 1997 Chevrolet Tahoe. Tohjulsdrift var standard, men forbrukerne kan velge å få en firehjulstrekk drivverk for ekstraordinære kjøreforhold. Den firehjulstrekk besto av en manuell innkobling og fire forskjellige innstillinger: 2WD, 4WD auto, 4wd hi og 4wd lav. I motsetning til eldre modeller av firehjulsdrevne kjøretøy, '97 Tahoe holdt en automatisk låsing hub, gjør bytte til 4wd mye mer sømløs. Drivere ikke lenger nødvendig å sette bilen i park og manuelt låse navene på forhjulene. Å engasjere seg, rett og slett sette bilen i fri mens stoppet og trykk på riktig knapp. Base-modell tahoes holdt en 3,08 akselavstand, men en oppgradering var tilgjengelig for en 3,42 ratio. Alle modellene kom med en differensialbrems for bedre jernbane.

Bremser og fjæring

1997 Chevrolet Tahoe omtalt skivebremser foran og trommelbremser på bakakselen. Forstilling av alle modeller besto av en torsion bar og spiralfjærer. Bakhjulsopphenget kom standard med bladfjærer og oppgraderte modeller holdt en bakre stabilisatorstag for bedre stabilitet.

Interiør

Base-modell tahoes omtalt vinyl møbeltrekk for seter og dører. Cloth var tilgjengelig på alle modeller, og oppgraderte modeller hadde skinn alternativer for døren og seter. Foran bøtteseter kom standard i alle modeller, tilgjengelighet av en split (60/40 benk). En vinyl og gummi kombinasjon foret gulvet av standard modeller av 1997 Chevy Tahoe, mens oppdaterte pakkene inneholdt plysj teppe på gulv. Foran passasjerer hver hadde front- og sidekollisjonsputer som kom standard på alle modeller. En AM / FM-radio og kassettspiller var standard, med en CD-pakken tilgjengelig på alle modeller.

modelltyper

Det var tre hovedtyper av tahoes tilgjengelig i 1997, hver tilgjengelige i to- og firehjulstrekk. Grunnmodellen besto av standardpakker og lavest pris, mens LT Tahoe omtalt flere alternativer. LS-modellen Tahoe holdt alle de luksuriøse alternativer, for eksempel skinn interiør og merkenavn suspensjon pakker.