Hvordan Endre Radiator for en Acura

Acura biler er produsert med en trykksatt kjølevæske system som stabiliserer driftsmotortemperaturen med en finned kondense radiator. Dette radiator kan ruste og krever erstatning, som skal ta den gjennomsnittlige bakgård mekanikeren om to timer å fullføre.

Bruksanvisning

1 Tapp kjølevæske fra systemet ved å vri radiator petcock mot klokken med dreneringssumpen rett under den. Petcock er vanligvis plassert på nedre, innvendig hjørne av radiatoren og ligner en stor plast skrue. Avlaste presset på radiatoren ved å vri på toppen påfyllingslokket mot klokken.

2 Fjern de øvre og nedre radiatorslanger ved å knipe av slangeklemmer med tang, eller snu sine skruer mot klokken, deretter trekke slangene uten radiator brystvorter. Eldre slanger kan bli sittende fast på plass, så noen vridning kraft er nødvendig.

3 Fjern viften og viftedeksel ved å skru ut skruene på hvert hjørne av likkledet i mot klokka. Den elektrisk vifte vil koble på adapteret, som vil trekke gratis når det klippet er deprimert. Trekk vifte og deksel ut av bilen mot toppen av motorrommet i ett stykke.

4 Fjern den øverste montere boltene ved å skru dem mot klokken, og trekk radiatoren rett opp og ut av rammen mount.

5 Sett på radiator med en ny kjerne, og skyv den på plass ved hjelp av føringskanaler på hver side av rammen mount.

6 Bytt ut de beste monteringsskruene ved å skru dem med klokken.

7 Sett på vifte og viftedeksel ved å sikre boltene på alle fire hjørner med klokken. Den elektrisk vifte ledningsnett plug vil legge til Acura ledningsnett ved å trykke på adapteret endene sammen til et klikk høres.

8 Sett på vannslanger ved å arbeide dem på radiator nipples, deretter sikre slangeklemmer ved å knipe dem og manøvrering dem over brystvortene, eller skru dem med urviseren når de er på plass.

9 Sikre petcock, om nødvendig ved å vri den med urviseren.

10 Etterfylle kjølesystemet med en blanding av 50 prosent vann og 50 prosent kjølemiddel gjennom topplokket åpning. Sveiv Acura og fortsette å helle i blandingen til den ikke vil ta noe mer. Sjekk tankens ofte og fylle etter behov.

Hint

  • Samle all kjølevæske og resirkulere det på en lokal deler butikken.
  • Ikke la barn eller dyr komme i kontakt med kjølevæske som det kunne være farlig.