Visste ikke ut iPod og musikk er ikke å dukke opp

Visste ikke ut iPod og musikk er ikke å dukke opp


IPod kan holde en rekke medietyper som er nyttige for arbeid på farten, for eksempel lyd presentasjoner, podcaster og apps. Uansett hva du har lagret i iTunes-biblioteket overføringer til iPod, men for å unngå data korrupsjon og feil, må du mate ut iPod når du er ferdig synkronisering. Hvis du ikke mate ut iPod og mangler i biblioteket, kan du forsøke å re-sync eller gjenopprette det å få informasjon tilbake.

Bruksanvisning

Re-Sync iPod

1 Koble iPod til datamaskinen hvis den ikke er plugget inn allerede. Selv om du koblet til iPod uten å ta ut, bør iTunes fortsatt gjenkjenne enheten.

2 Åpne iTunes hvis det ikke åpnes automatisk når du kobler til iPod. iTunes vanligvis synkroniserer med iPod automatisk, men det kan ikke gjøre det hvis den oppdager noen feil.

3 Høyreklikk på iPod navn i sidepanelet i iTunes, og klikk på "sync" for å tvinge iTunes til å re-sync iPod. Dette kan fikse eventuelle feil på din iPod ved å sette av all musikken din på iPod. Hvis iTunes oppdager ingen problemer og en standard synkronisering ikke løser problemet, må du kanskje gjenopprette iPod.

Gjenopprett iPod

4 Plugg inn din iPod og vent til den dukker opp på iTunes-sidepanelet. Klikk på iPod navn for å se iPod-sammendraget i hovedvinduet i iTunes. Hvis den forsøker å synkronisere på nytt, må du vente til den er ferdig.

5 Klikk på "Summary" -fanen øverst, deretter "Restore iPod." Når bekreftelsesmeldingen vises, klikker du på "Restore". Gjenopprette iPod sletter alle data fra iPod og tilbakestiller den til fabrikkinnstillingene, og deretter erstatter hele biblioteket og apps på enheten igjen, slik at du ikke mister noen data.

6 Klikk på "Eject" knappen i iTunes når gjenopprettingen er fullført, deretter kobler du iPod fra kabelen. Forsøk på å vise musikkbiblioteket, programmer, bilder, videoer og annet innhold på iPod; gjenopprette iPod burde erstattes all informasjon som du tidligere har hatt det med det eneste unntaket er systeminnstillingene iPods.

Hint

  • Når du kobler til iPod, selv om du ikke har gjort noen endringer i biblioteket fra forrige gang du synkroniserte, alltid mate ut iPod før du kobler den for å unngå feil og ødelagte data.