Hvordan kan jeg laste ned filer fra min iTunes-biblioteket til My Sansa Clip?

Hvordan kan jeg laste ned filer fra min iTunes-biblioteket til My Sansa Clip?


Sanger og podcaster som er lagret i iTunes-biblioteket kan overføres til Sansa Clip MP3-spiller hvis de er i et format som støttes av den bærbare mediespilleren. Ifølge SanDisk Sansa Clip manuell, Sansa Clip støtter lydfiler som er formatert som en MP3, WAV eller WMA. Hvis iTunes-biblioteket inneholder kjøpte sanger i M4A-format, konvertere sporene for å muliggjøre avspilling støtte på Sansa enheten.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" på skrivebordet menyen, klikk "Alle programmer" og klikk "iTunes" for å starte iTunes-programmet.

2 Klikk på "Edit" på toppen av iTunes-menyen, og klikk "Preferences" på undermenyen. Klikk på "Import Settings" og klikk på "Import Bruke" -menyen. Klikk "MP3 Encoder" og klikk "OK."

3 Klikk "OK" i "Generelle Alternativer" vinduet, og klikk på kategorien "Musikk" i sidepanelet i iTunes. Høyreklikk på sangen du vil konvertere, og klikk "Lag MP3-versjon" på hurtigmenyen.

4 Dra MP3-versjonen av sangen til skrivebordet, og slipp museknappen for å slippe den.

5 Koble Sansa Clip USB-kabelen til USB-enheten port på PC-en, og kople den andre enden av kabelen inn i Sansa Clip dock-tilkoblingen.

6 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet, og dobbeltklikk på "Sansa Clip" ikonet for å åpne enheten vindu.

7 Dra MP3 på skrivebordet til Sansa Clip vinduet ditt, og vente på sanger eller podcaster å overføre til enheten.

8 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet og høyreklikk på "Sansa Clip" -ikonet. Klikk på "Eject" på hurtigmenyen for å trygt koble enheten fra datamaskinen.