TV Vs. Vizio

Shopping for en ny TV kan føre til en stor avgjørelse for forbrukerne, med et så stort antall produsenter, modeller, typer og størrelser tilgjengelig for øyeblikket. Vizio er et relativt nytt selskap, og i de siste årene, har blitt en av de mest solgte produsenter av flat-panel HDTV. Når du vurderer en ny TV kjøp, er det noen faktorer å se på når du bestemmer mellom Vizio og andre merker i butikkene. TV Vs. Vizio

Flat-TV

Vizio

Vizio, Inc., basert i Irvine, California, begynte produksjon TV i 2005 som V, Inc., som søker å bli et rimeligere alternativ til andre merker på markedet. HDTVer har vokst mer populært hvert år som teknologien forbedres for å gjøre flatskjerm-TV-er lettere, mer elegant og mer overkommelige, slik at Vizio å få et fotfeste i bransjen og en plass i butikkene, som fører til økende salg.

Typer av TV

De fleste TV-er som selges i dag er LCD (Liquid Crystal Display) eller plasma, med noen få modeller som fremdeles bruker projeksjon Digital Light Processing (DLP). Alle disse tre typene gi høy kvalitet HD-video blant andre funksjoner. Vizio konsentrerer det meste av sin produksjon på LCD (i modeller fra 19 til 55 inches) med unntak av 42- og 50-tommers plasma-modeller.

Pris, tilgjengelighet

En av grunnene til Vizio er blant de høyeste solgte merkene i dag er at sine priser har en tendens til å være lavere enn de andre store merker som Sony og Samsung, samt å bli omtalt og solgt i mange av de store rabatt elektronikkforhandlere inkludert Wal Mart, Sams Club, Costco og Target. Selv om prisene vil variere avhengig av forhandler og eventuelle midlertidige salg, kan mindre modeller finnes for så lavt som $ 200.

Kvalitet

Moderne TV-apparater er bygget for å vare i år under normale forhold, med den digitale teknologien er mer pålitelig enn eldre analoge teknologier. I denne forbindelse er Vizio ikke annerledes --- selv med lavere priser, er det generelt høyt rangert fra en rekke elektronikk handel magasiner, med CNet rangering noen få modeller på toppen av sin "beste billige LCD-TV" -liste. Selv om dyrere modeller vil åpenbart ha flere funksjoner og utkonkurrere Vizio i enkelte områder, kan forskjellen ubetydelig når prisen er vurdert.

andre produkter

Vizio har ikke på langt nær så bredt en rekke andre produkter og relaterte komponenter enheter som større TV / elektronikk-produsenter, men sammen med TV, det produserer også en Blu-Ray DVD-spiller samt tilbehør inkludert lyd-ekstrautstyr komponenter og høyttalere, lyd / video kabler og veggmontering kits for sine TV-apparater.