Trening for iPhone Typing

Trening for iPhone Typing


Skriver på en iPhone kan ta litt tid å bli vant til, spesielt for folk som er vant til hevet tastaturer. Ifølge en 2007 User Centric studien, de fleste som er vant til å tekste eller på annen måte å skrive med tommelen, laget dobbelt så mange feil når du bruker en iPhone tastaturet på berøringsskjermen, og dermed gjør det lengre tid å sende tekster og e-poster. Heldigvis finnes det en rekke iPhone trening for folk som ønsker å forbedre sine skrive ferdigheter på iPhone.

medlemskap kontoer

Training nettsteder som Lynda.com eller TypingWeb.com tilby iPhone skrive opplæring. Opplæring på Lynda.com inkluderer forstå keyless tastatur, snarveier for iPhone, fikse skrivefeil og bruk av auto-korrekte og andre funksjoner. Lynda.com er et abonnement nettsted og brukeren blir tilbudt en rekke medlemskap å velge mellom. Månedlig grunnleggende abonnement starter på $ 25 per måned som i juli 2011. Noen av treningene er tilgjengelig for gratis; imidlertid har de fleste krever minst en grunnleggende medlemskap. Brukere kan ta opplæring på sin desktop, laptop eller fra en iPhone. TypingWeb.com mobile opplæringen er tilgjengelig fra iPhone selv. Bare skriv TypingWeb.com i nettleseren din og registrere deg for en konto. Gratis medlemskap er tilgjengelig og premium medlemskap er tilgjengelig for kjøp.

iPhone Apps

Typing programmer eller "apps" er tilgjengelig for nybegynnere som ønsker å forbedre sine skrive ferdigheter på iPhone. Tommelen er en app, koster 99 cent, som lover å forbedre iPhone nøyaktighet i henhold til "MacWorld." Typing Bee er en gratis app som er rettet mot barn som bidrar til å forbedre skrive og stavemåte på en iPhone, og kommer i en spillformat. Monster Typer er rettet mot alle aldersgrupper og bidrar til å forbedre iPhone skrive et slags spill i tillegg. Oppgraderinger er tilgjengelig for kjøp for Typing Bee og Monster Typer. Apps er tilgjengelig på iTunes Store.

Gratis Vidos

YouTube tilbyr video kaster som viser deltakerne hvordan de skal forbedre sine skrive ferdigheter og fart på iPhone. Howcast.com gir en informativ video som viser tips og triks for å forbedre skrivehastigheten og den beste måten å bruke din iPhone for texting. Monkeysee.com tilbyr også en informativ, tilrettelagt video som også gjennomgår automatisk riktig funksjon som er tilgjengelig på iPhone. Det er ingen kostnader for brukeren for visning av videoer.

Nedlastinger

Typing organisasjon Mavis Beacon tilbyr en nedlasting for kjøp der brukerne kan øve skrive romaner, tekster fra deres favoritt sang eller forbedre sine skrive ferdigheter gjennom en rekke skrive spill. Programvaren tilbyr påminnelser for å planlegge praksis tid og tillater brukere å øve fra diktering. Deltakerne får en sertifisering av ferdigstillelse og er til og med utstyrt med holdning øvelser for å forbedre deres holdning mens du skriver. Du må ha en iTunes-medlemskap for å laste ned programvare som leveres i QWERTY-format. Prisen, som av sommeren 2011, er $ 39,99 for nedlastingen.