Travel Trailer Sjekkliste og tips

Travel Trailer Sjekkliste og tips


Reise trailere tillate deg å leve på veien for en lengre periode. Mange reisende nyte trailer ferier fordi de ikke trenger å bekymre deg for å vente på flyplassen linjer, tapt bagasje, sikkerhetskontroller eller flyforsinkelser. I tillegg kan planen endres med turn på rattet. Men det er mange oppgaver å gjøre når turen har begynt på en campingvogn, inkludert kontroll generatoren, rengjøring av tilhengeren og resupplying.

The Generator

Kontrollere tilhengerens generator er avgjørende for trailer sikkerhet. En skadet generator kunne lekke giftig røyk inn i kroppen av tilhengeren eller slutte å fungere midt i kjøringen. Når du er i ferd med å starte på veien, sjekk chassis og eksossystem for sprekker, hull eller tresko. Rene tresko ut av ventilene, og forsegle sprekker med silikon epoxy. Når tilhengeren er parkert, må lufteventilene riktig og ikke hindret av høyt gress, ugress eller andre hindringer. I tillegg, hvis du har vært i traileren for en stund og føler syk, gå utenfor for frisk luft. Generatoren kan lekke inn i kabinettet uten at du er klar over det.

Rengjøring

Rengjøring av tilhengeren er en viktig oppgave å sikre holdbarheten av tilhengeren, dens bruktverdi og din personlige glede av bilen og turen. Når du rengjør utsiden av kjøretøyet, starte på toppen, og jobb deg nedover. Det er best å ha gummi tak, som renser og reparerer taket av bilen; en markise renere spesielt formulert for camper trailere; en bug-streak remover; en voksing stoff; frontrute og glass rengjøringsmidler; en gummi fugemasse for sprekker; og et smøremiddel for tilhengerens slide-outs, som hyller og bord.

Supplies

Strømpe rett forsyninger på forhånd gjør en trailer turen mye mer behagelig. Som allerede nevnt, må du rengjøringsmidler for interiør og eksteriør. Andre kategorier av forsyninger inkluderer dagligvarer, spill, brensel og verktøy. For dagligvarer, må du kjøpe det du kan faktisk vil spise på veien. Hvis du er tilhenger er ikke utstyrt med en kjele, er det for eksempel ikke et klokt valg å kjøpe ingrediensene til en lapskaus eller suppe. Sandwich ingredienser, korn og grilling forsyninger er gode valg. Pass på at du inkluderer drinker i handleliste også - det er viktig å holde seg hydrert på en campingtur.

Spillene du ønsker å ta, avhenger av din familie. Kortene er et tradisjonelt valg, som er utendørs leker, for eksempel drager, baller og frisbees.

Verktøy også er avgjørende for å bringe på en trailer tur. Du må kanskje fikse en flat trailer dekk, for eksempel, og vil trenge et dekk jern, en jekk og reservehjul for det. Du bør minst ha reservebatterier; walkie-talkies (hvis du har tenkt på vandring eller gå på en campingvogn); grunnleggende verktøy, for eksempel skrutrekkere, tang og lommelykter; bug frastøtende; celle-telefon ladere; et reisekartet; nødtelefon tall; og alt utstyr du trenger for å stikk tilhengeren til trekkvognen.