2004 Honda Odyssey Recall

2004 Honda Odyssey var det siste året av minivan er andre generasjon av produksjonen, som startet i 1999. Fra og med mai 2010, er det bare to recall rapporter er registrert med National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) 's kontor Defekter Investigation.

Automotive Transmission Problem

Den første tilbakekalling begynte 21. april 2004, med en million biler - som inkluderte Honda Odyssey, samt andre Honda biler og noen modeller fra Hondas luksus divisjon, Acura. Noen automatiske overføringer i 2004 Honda Odysseys utviklet varmeutvikling mellom aksel og sekundære aksel andre gir. Dette kan føre til tannchipping eller brudd, og dermed forårsaker overføring lockup.

Automatgir Solution

Autoriserte forhandlere vil installere en revidert oljekjøleren returledningen for å øke smøring til andre utstyr for biler med 15.000 miles eller mindre. For de med mer enn 15.000 miles, forhandlere vil inspeksjon overføring å finne ut om tannhjul er misfarget på grunn av overoppheting. I så fall vil de bytte ut hele girkassen. Hvis ikke, de installerer den reviderte oljekjøleren returledningen.

Drivstoffsystem Problem

Den andre tilbakekalling for 2004 Honda Odyssey ble utstedt 27. september 2004 for mer enn 69.000 minivans. Det hadde vært rapporter om drivstoff pumpefeil på grunn av korrosjon av en elektrisk kopling terminal, og slike feil forårsaket motoren kveles.

Fuel System Solution

Autoriserte forhandlere vil sjekke det elektriske terminalen på bensinpumpen for korrosjon. Hvis det er noen, vil pumpen bli erstattet. I motsetning til den første tilbakekalling, som rammet en rekke Hondas minivans, SUV og personbil, dette problemet bare påvirket Honda Odyssey.

Kontakt

Alle nevnte reparasjoner blir utført gratis på grunn av antatt ansvaret fra maker, Honda. Enhver eier av en 2004 Honda Odyssey med slike problemer kan ringe Honda på 800-999-1009 eller NHTSA Auto Safety Støtte at 888-327-4236.