Tåkelys monteringsmuligheter

For tretti år siden var det egentlig to måter å effektivt montere tåkelys; i grillen, og på støtfangeren. Siden den gang en rekke gode lys system Produsenter, som KC og PIAA, har kommet opp med nye måter å støtte automotive-segmentet, mens ærverdige lette produsenter som Hella, har også kommet opp med måter å forlenge både sikkerhet og ytelse verdi av de mer tradisjonelle belysnings konfigurasjoner.

i Grille

In-grille systemer integrere høy lumen tåkelys direkte i front av bilen. Selv om disse systemene er vanligvis brukt som fabrikk muligheter for premier touring biler, det finnes en rekke måter å legge til etter-markedet tilbehør lyssystemer hvis kjøperen er villig til å bruke tid og penger til å gjøre det. Men dagens automotive-tilbehør segmentet tilbyr også en rekke installasjon selskaper som vil være villige til å gjøre jobben.

Bumper Mounted

Dette tåkelys konfigurasjonen er trolig den mest tradisjonelle av alle resultatene belysning konfigurasjoner. I dette tilfellet en kjøper øvelser rett og slett ulike monteringshull på oversiden av støtfangeren foran, så sikrer de enkelte lette mounts i toppen av støtfangeren. Historisk sett har internasjonale rally og touring car syklistene benyttet denne konfigurasjonen for å få mer lys på veien i høy hastighet. Men selv i dag, mange av de mer vellykkede rallyteamene som Ford Racing og Vauxhall fortsette å bruke denne tilnærmingen når de konkurrerer i World Rally Championship ..

Top / rackmontert

Mest rack-montert lysanlegg primært kom i forgrunnen som følge av off-road racing på slutten av 70-tallet. Baja 1000 produsert noen av de mer interessante konfigurasjoner utgangspunktet når konkurrenter for å se mer effektivt mens du kjører under arrangementet ulike natt etapper. Som fans begynte å se på off-road racing som en mer betydelig sport selskaper som Jeep begynte å utnytte sin "rase på søndag selge på mandag" tilnærming for terrengkjøring. Dette førte til etter-markedet leverandører som KC begynte å utvikle lette stativer som kan brukes både på banen og på veien.