Hvordan legge til servoolje til en 1999 Beetle

Hvis din Volkswagen Beetle har servostyring i stedet for manuell, vil servostyring væske sannsynlig trenger påfyll av over tid. Legge til servostyring væske er mye som å legge motorolje, men med en annen væske og annet reservoaret i motoren. Servostyring reservoaret har også sin egen peilepinnen for å bidra til at væsken er alltid innenfor minimums- og maksimumsområde som kreves.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren og kontrollere hjulene for å sørge for at de peker rett.

2 Finn servostyring væske reservoaret, som er på pumpehuset i motorrommet nær batteriet.

3 Tørk av tanklokket og området rundt den med en ren klut for å holde forurensninger kommer inn i reservoaret. Vri lokket mot klokken for å fjerne det.

4 Fjern væsken fra peilepinnen på hetten med fille, stikke den tilbake i reservoaret og trekk den ut igjen for å lese væskenivået. Legg væske hvis nivået er under minimumslinje.

5 Hell VW hydraulikkoljen i reservoaret, ved hjelp av en trakt for å hindre søl. Tilsett litt om gangen og sjekke nivået med peilepinnen hver gang. Ikke la væsken gå forbi det maksimale nivået.

Hint

  • Hvis du finner deg selv å legge væske til servostyring ofte, sjekk alle deler av systemet for lekkasjer. Dette inkluderer servostyring slanger og slangeforbindelser, styremaskin og servopumpe.