2002 Jeep Wrangler: Stereo Removal

Når du er klar til å erstatte fabrikken radio i 2002 Jeep Wrangler, må du fjerne den opprinnelige. Denne prosessen kan virke vanskelig på grunn av de godt produsert og tettsittende deler av dashbordet som må fjernes, men trygg, du kan takle dette prosjektet med noen enkle verktøy og litt tid.

Bruksanvisning

1 Fjern defroster panelet under frontruten ved å lirke det opp med din flat skrutrekker.

2 Finn og fjern de to skruene synlige på toppen av radiorommet trim stykke ved hjelp av Phillips skrutrekker. Det er en mer skruen som holder radioen på plass.

3 Trekk ut askebegeret og finne den endelige skruen som holder radioen like bak den. Fjern denne skruen med Phillips skrutrekker.

4 Ta tak i toppen av radio trim panel. Sakte løfte panelet opp og trekk det mot deg; Dette vil gi klips som holder den på plass for å frigjøre panelet.

5 Fjern de to Phillips skruene fra forsiden av den nå synlig radio braketten. Radioen vil være løs og kan trekkes ut. Det vil fortsatt være koblet til ledningsnett.

6 Når ledningsnettet er synlig, presse klipsene på hver side av det og trekke de to sidene av kontakten fra hverandre for å frigjøre radio fra selen. Radioen er nå fjernet fra kjøretøyet.