Slik reparerer en Toshiba Remote CT-90275

Slik reparerer en Toshiba Remote CT-90275


Toshiba CT-90275 er en erstatning TV fjernkontroll som kan brukes med en rekke Toshiba-modeller. Disse fjernkontrollene er ofte bare brukes med bare å trykke noen ganger på knappene, men de kan slutte å virke for en rekke enkle grunner hvis de går tom for strøm eller mister sin programmering sekvens. Du kan reparere Toshiba i bare noen minutter fra TV-apparatet og ha den klar til å gå igjen nesten med en gang.

Bruksanvisning

1 Fjern baksiden av fjernkontrollen og erstatt batteriene med et friskt sett med batterier. Sett på panelet på baksiden av fjernkontrollen.

2 Sørg for at din TV er imot eksterne signaler ved å trykke på en knapp på fjernkontrollen for å se om de LED-lampen blinker. Dette vil bekrefte at TV-sensoren fungerer.

3 Slå på TV manuelt, og trykk og hold "Setup" -knappen på fjernkontrollen til LED-lampen på fjernkontrollen slås på og forblir på.

4 Trykk på "TV" knappen på fjernkontrollen, og deretter trykker du gjentatte ganger på "Power" knappen på fjernkontrollen. Fortsett å trykke på "Power" til TV reagerer ved å slå av. Dette kan ta opptil 100 presser på knappen.

5 Trykk på "Enter" for å bekrefte programmering når TV-en slås av og reparasjon og omprogrammering vil bli ferdig.