1995 Mazda MX6 Timing Belt Problemer

1995 Mazda MX6 Timing Belt Problemer


1995 Mazda MX-6 har 25 teknisk service bulletiner (TSB), utgitt av produsenten, rapportering ulike problemer som kan oppstå på denne Mazda. En av disse TSBs gjelder timing belte problemene noen MX-6 eiere har opplevd. Andre rapporter fra Carcomplaints.com og Repairpal.com statlige andre timing belte problemer som oppstår på Mazda MX-6.

Timing Belt Noise

Ifølge Edmunds.com, en av de TSBs utgitt av produsenten gjelder en tapping eller angiveri støy hørt under panseret. Registerreim er knyttet til denne støyen problem i kaldt vær. Det kalde været som forårsaker det å lage bråk under oppstart, før motoren blir varm. Temperaturen kan føre reguleringsbeltet å svekkes raskere, særlig når det kaldere vær er våt. Den fuktigere får på timing belte, forårsaker den til å hvin, til Registerreim tørker ut. En annen årsak til Registerreim støy er beltet løsner. Mazda eier må stramme beltet for å dempe denne støyen problemet, hvis Registerreim er løs.

Registerreim kommer av

Rapporter om timing belte problemer på 1995 Mazda MX-6 er oppført etter Carcomplaints.com. Noen eiere opplever timing belte kommer av trinser, forårsaker motoren til stall og ikke starte. Teknikerne på Repairpal.com oppgi Registerreim blir skadet, noe som fører til at beltet ikke spore rundt trinsene riktig. Ingen spesiell grunn blir gitt om hvordan Registerreim er å bli skadet. Teknikere oppgi Registerreim er en bærbar komponent og kan bli ødelagt eller klippe over tid som følge av bruk. Registerreim må byttes når dette problemet oppstår på Mazda MX-6.

Registerreim løsner

Registerreim kommer løs på 1995 Mazda MX-6, slik at motoren overopphetes. Tidspunktet belte brytes rundt motorkomponenter, slik som dynamo, kompressor og motor vifte, slik at komponentene til å slå når motoren er i gang. Tidspunktet beltet er strammet ved en brakettenhet, som har en stramme trinse. Braketten er løsnet, og innflytelse er satt på strammehjulet og strammet ned. Denne braketten kan løsne i løpet av kjøringen, slik at timing belte for å løsne. Registerreim må ikke ha noen spill etter at den er strammet ned, og Mazda eieren må sjekke dette tetthet med jevne mellomrom. Registerreim må sjekkes for slark, ved å trekke i timing belte for å se om det er noen lek.