Slik Lavere en lastebil ved å fjerne Leaf Springs

De bladfjærer på en lastebil er bakhjulsopphenget er designet for å tåle vekten i sengen, samt holde bakakselen justert. Disse kildene er navngitt på grunn av flere stål "blader" som danner bladfjæren pack. For å senke lastebilens bakre enden, fjerne en eller to av disse bladene fra flokken. Dette vil også redusere lastebilens lastekapasitet.

Bruksanvisning

1 Posisjon bremseklosser rundt forhjulene. Løft baksiden av lastebilen ved hjelp av en jekk. Sette bukker under rammen av lastebilen, så vel som under akselen. Ta av bakhjulene med et dekk jern.

2 Løft opp kontakten litt, nok bare å plukke opp bakakselen fra bukker. Skru fra hverandre bladfjærer fra akselen med en 1/2-inch skralle og socket. Senk bukker for akselen, og senk akslingen ned på tribunen med jack.

3 Unbolt sentrum bolt på bladet våren med tang og en 1/2-inch skralle og socket. Trekk flate blad ut av bunnen av bladfjæren pakken. Sett på senterbolt på bladfjærpakke med en 1/2-inch skralle og socket og tang.

4 Løft opp akselen med kontakten, deretter koble akselen til bladfjærene med en 1/2-inch skralle og socket. Sett inn hjul med dekk jern. Jekke opp bakenden av bilen før du kan fjerne på tribunen fra baksiden av rammen og aksel. Senk lastebilen ned til bakken med jack.

Hint

  • Ved å fjerne den flate bladfjær i pakken, du fjerner overbelastning våren, noe som gjør at bakenden til å slippe ned. Hvis du fortsatt ønsker å gå videre, kan du fjerne flere blader fra flokken. Men det er ingen fast regel på hvor lav vil dette sette den bakre enden av lastebilen - som betyr at det er en prøve-by-feiling for å finne ut hvor lavt du vil gå. Eksperimenter med oppsettet til du kommer til den høyden du ønsker, men prøv å ha minst to til tre blader i pakken. Ellers tar du bort styrken i pakken, noe som kan føre til svikt i forsamlingen.