Hvordan kan du stille klokken på en Pioneer bilstereo?

Svært få av oss holde på bilstereo instruksjoner, men sommertid krever at vi skal endre klokken på våre stereoanlegg to ganger i året. Pioneer har laget bilstereoer siden tidlig på 1970-tallet, så det er litt ulike måter å stille klokken avhengig av når stereo ble produsert.

Bruksanvisning

1 Slå på tenningen. Slå bilstereoen "OFF".

2 Trykk og hold "MULTI-CONTROL" -knappen (ser ut som en rund dial) i noen sekunder til displayet pop up. Roter "MULTI-CONTROL" knappen til det står "KLOKKE". Hvis du har en eldre modell uten en "MULTI-CONTROL" -knappen, trykk og hold "funksjon" eller "AUDIO" -knappen til displayet dukker opp, deretter umiddelbart slipper knappen. Trykk på "FUNCTION" eller "AUDIO" igjen til displayet viser "KLOKKE".

3 Trykk på "MULTI-CONTROL" -knappen oppover og nedover for å justere timer og minutter. For eldre modeller, trykker du først på "UP" og "DOWN" knappene for å justere timene. Bruk "venstre" og "høyre" piler for å flytte til minutter, og trykk deretter på "opp" og "ned" for å justere minutter.

4 Trykk på "Escape" eller "SOURCE" -knappen for å avslutte.

Hint

  • Hvis ingen av trinnene ovenfor gjelder for din bilstereo, har du sannsynligvis en mye eldre modell. Hvis dette er tilfelle, må du kontrollere at tenningen er på og stereo er "OFF". Mens du trykker og holder nede "KLOKKE" -knappen, trykk på "nummer 1" FM forhåndsinnstilt knapp for å stille inn timer. Så, mens du trykker og holder nede "KLOKKE" -knappen, trykk på "NUMMER 2" FM forhåndsinnstilt knapp for å stille inn minuttene. Når tiden er innstilt, slipp knappene.