1974 Volkswagen Super Beetle Specs

1974 Volkswagen Super Beetle Specs


I 1971 Volkswagen introduserte Super Beetle, en variant av sin enormt populær linje med Beetle økonomi biler. Etter Beetle kom til Amerika i 1949, ble det en bestselger på grunn av sin unike kropp design, god gass kjørelengde og pålitelighet. Selv om VW utviklet andre biler gjennom årene, særlig sporty Karmann Ghia, den lille runde Beetle forble sitt flaggskip produkt. Bobla forble mer eller mindre det samme før innføringen av Super Beetle i 1971, som tilbød lagt til funksjoner samtidig som tydelig Beetle utseende.

Kropp

Mesteparten av forskjellene mellom standard bille og Super-bille sentrert rundt fronten av bilen. Frontdelen inneholdt en MacPherson oppheng system, som erstattet standard Beetles "dual parallelle torsjon bjelker. Torsjon bjelker tok opp bagasjerommet (badebukser er plassert i fronten av biller i stedet for bak) og krevde reservehjul å bli satt i en nesten vertikal stilling. De MacPherson fjærben, imidlertid ført til mer plass i bagasjerommet og tillot reservehjul skal legges horisontalt. 1974 Super Beetle ble også preget av et større, buet frontrute og en større bakre vindu enn standard Beetle. Dashbordet på Super Beetle var annerledes også. Før 1973, alle Biller holdt en flat dashbordet. Fra og med 1973 Super Beetle ble en full størrelse dashbord som tilbys.

Sikkerhets egenskaper

I 1974 begynte USA å kreve at hver bil måtte være i stand til å overleve en 5 mph frontkollisjon og en 2 1/2 mph bakre kollisjon. For å møte denne forskriften, VW installert "self-gjenopprette, energiabsorberende" støtfangere. Disse var sjokk lagt til det fremre og bakre støtfangere, som nå var tykkere og laget av stål. 1974 Super Beetle kom også med en tenning sensor, som ikke ville la sjåføren starte bilen med mindre de fremre setebeltene ble festet.

Motor

Motoren på den amerikanske 1974 Super Beetle var den samme som tidligere modeller av enten standard Beetle eller Super Beetle, som hadde brukt en 1600 ccm motor i USA og Canada siden 1971. I Europa, derimot, var ting litt annerledes . Super Beetle ble kalt 1302 eller fra 1973 og framover, i 1303. Bilen kom med enten en 1600 cc eller 1300 cc motor. S eller LS 1302/1303 modeller tilbudt 1600, mens modeller uten S eller LS fikk 1300.

The Sun Bug

1974 Super bille kan også bestilles som en spesialutgave Sun Bug. The Sun Bug pakken inkludert en utvendig med en gull eller beige metallic lakk, gull sportsfelger, mutter brun kordfløyel og lær møbeltrekk, haug tepper og en rosentre finish dashbord panel. The Sun Bug også tilbudt en gull toppet skiftende knott, spesielle "Sun Bug" marihøne emblem og en takluke komplett med en vindavviser, åpningen justert av en liten innvendig sveiv. 1974 Super bille kan også bestilles som en cabriolet.