Slik installerer Servostyring Pumpe Hose i en PT Cruiser

Slik installerer Servostyring Pumpe Hose i en PT Cruiser


Den servostyring slangen på Chrysler PT Cruiser distribuerer servostyring væske inn i styrekomponentene. Uten slangene ordentlig koblet til servostyring pumpen og input output ventil, vil servostyring ikke fungerer. Enhver auto deler butikken vil ha slanger og festemutterne. Du trenger en komfortabel, godt opplyst område for å fullføre denne oppgaven riktig. Du vil også trenge en tang og servostyring slanger.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret av PT Cruiser. Finn servopumpe. Den servopumpe vil bli montert til brannen veggen på førersiden av motorrommet.

2 Plasser festemutteren over toppen av utløpsslangen. Plasser toppen av slangen over utgangsspindelen på undersiden av servopumpe. Bruk tang til å stramme mutteren.

3 Lede servoslangen ned til servoventil. Den servoventil skal monteres til brannen veggen under servostyring pumpe. Den servoventil vil ha en forbindelse inngang på toppen.

4 Plassere et festemutteren på undersiden av servo slange. Plasser servoslangen i inngangen. Bruk tang til å stramme mutteren som fester slangen inn i ventilen.