Slik fjerner My Stereo i Min Nissan Armada

Nissan Armada er en full-size SUV bygget av Nissan Motor Company. Armada ble innført i 2004. Som i 2010 år modell, har Armada ikke blitt redesignet. Denne opplæringen vil fungere for alle modeller 2003 til 2010, uavhengig av trim pakken. Fjerning av gammel stereo vil tillate deg å oppgradere den ved å installere en ny.

Bruksanvisning

1 Parkere Armada på et flatt underlag. Sett konsollen girspaken i nøytral (N) og slå av motoren. Sørg for at du engasjere parkeringsbremsen. Girspaken må stå i nøytral for å fjerne sentrale panel. Pop panseret og hekt den negative batterikabelen.

2 Åpne døren hanskerommet og fjern de to skruene (en på hver side av låsen). Klem de ytre kategoriene i hanskerommet for å fjerne den.

3 Senk ring rundt girspaken og vri girspakkule mot klokken for å fjerne det. Fjern skruen på førersiden fotbrønnen panelet (under tenningen).

4 Snap off girspaken konsollpanelet. Panelet er bare festet ved hjelp av klemmer; det kommer av lett med litt kraft. Med girspaken i fri, vil du være i stand til å skyve det rett utenfor. Vent til etter at konsollen er satt tilbake på før du tar girspaken ut av nøytral; det vil ikke gå videre med shifter i parken (P).

5 Smekk av radioen surround panel. Panelet strekker seg til sentrum luftventiler og noen få inches på toppen av dashbordet. Når du har fjernet panelet, sett det til side.

6 Fjern de fire stereofesteskruene og trekk stereoanlegget fra dashbordet. Hekt antennekabelen og fabrikken ledningsnettet bakfra.

Hint

  • Installasjonen er det motsatte av fjerning.
  • Kontroller at du har din radio låsekoden før du kobler fra batteriet. Uten låsekoden, vil fjernet radioen ikke fungere hvis reinstallert.