Slik fjerner limet Auto Paint

Lim på slutten av bilen igjen fra klistremerker, fjernet eller mistet trim, eller enda en ulykke kan være vanskelig å fjerne rent uten å skade malingen. Alt som trengs er litt tid og noen bevisst omsorg, og de fleste lim kan fjernes uten å skade finish.

Bruksanvisning

1 Vask området du skal fjerne limet fra å fjerne all skitt på overflaten. Dette vil hindre deg fra å gni slip forurensninger inn i malingen.

2 Fjern eventuelle overdrevet tykke rester eller brutt trim ved hjelp av fleksibel gummi kanter skraper slik at limet remover kan fungere bedre. Ikke skrap for hardt, eller du kan skade lakken.

3 Brett den rene all-bomull klut eller mikrofiber detaljering klut i kvartalene for å gi en hyggelig pute og tykkelse for å holde i limet remover.

4 Hell nok limet remover på brettet klut for å dempe det moderat over omtrent 1/4 av brettet klut areal.

5 Påfør fuktet klut til området og hold den der i fem sekunder. Hvis limet området er en tynn rest som fra et klistremerke, vil det ikke trenger lang tid å løsne limet og slipper sin obligasjon. Tykkere mengder av klebemiddel, skum, papir eller vinyl festet med klebemidlet kan ta litt lenger tid å trenge gjennom.

6 Tørk forsiktig limet-dekket området i en sirkelbevegelse med kluten til lett agitere overflaten. Roter klut til et rent område når det er nødvendig, og fjerne alt limet. Jo mer limet remover er lov til å jobbe, jo mindre du trenger å gni.

7 Vaske og tørke det området hvor limet ble fjernet for å fjerne eventuelle rester og evaluere om limet ble fullstendig fjernet. Hvis ikke, gjenta fjerningen.

8 Voks området med din favoritt bilvoks for å beskytte den nylig rengjort finish.

Hint

  • Det beste produkt som skal brukes for fjerning av slike klebemidler er en sann automotive klebemiddel fjerner som er utformet for å være sikker på overflaten. Andre stoffer kan gi uønskede resultater og kan gjøre klebe fjerning vanskeligere.
  • Etter fjerning av lim, hvis det er en misfarging av lakken, bruker en billakk polish eller male renere og polish produkt før voksing. Hvis lakken er eldre, kan du oppleve at misfarging er fra resten av malingen fading og området som ble dekket av klistremerke er faktisk den virkelige fargen. I slike tilfeller kan milde variasjoner i maling farge korrigeres ved hjelp av en polsk eller maling renere og polish produkt på hele finish av kjøretøyet.
  • Noen eksempler på skraperne er: fleksibel plast sparkel spredere, plast vindu film alene og surfebrett voks skraper som vanligvis har en hard gummikant.
  • Arbeid i et godt ventilert område.