2010 Chevy Silverado: Slik installerer den bakre hjulhus Liner

Den bakre styrehus liner på en 2010 Chevrolet Silverado er et stykke plast som brytes rundt innsiden av hjulbrønn. Dette gir ikke bare et rent utseende til de bakre hjulbrønnene, men også beskytter sengen sheetmetal mot skader fra flygende skitt og stein som kunne kaste opp fra dekkene. Hvis aksje styrehus liner har skader, eller sengen ble malt, og du trenger å re-installere den i fender, kan du gjøre det med bare noen få klipp og en liten bit av gangen.

Bruksanvisning

1 Sett deg ned ved siden av bakskjermen, slik at du står overfor bakhjulet og sengen er over deg. Legg plast styrehus liner inn i fenderwell og stille opp hullene klippet i styrehuset liner med hullene stemplet inn i sengen.

2 Sett fabrikk klipp til fenderen kanten av sengen, klipping styrehus liner til fender leppe på sengen. Skyv sentrene av klippene i å låse liner på plass.

3 Skyv styrehus liner på toppen og skyv deretter fabrikk klipp for å låse den til toppen av fender godt. Skyv sentrum av klippene på plass for å låse styrehus liner i fender godt.