Slik fjerner 95 Altima Tilbake Deck

Baksiden dekk, eller pakke hylle, på 1995 Nissan Altima er utformet for å beskytte de bakre høyttalerne fra skade, i tillegg til å gi en kosmetisk dekke for ledninger og metall struktur under. Fjerne baksiden dekk er et nødvendig skritt for å få tilgang til de bakre høyttalerne.

Bruksanvisning

fjerning

1 Juster forsetene til fremtids mest posisjon.

2 Undersøke det nedre området av den bakre seteputen. Fjern de to boltene som fester bakre seteputen til kjøretøy, ved hjelp av en socket og skralle.

3 Skyv seteputen frem og ta den ut av bilen.

4 Fjern de to skruene som fester nederst til venstre og høyre side av baksetet tilbake, med en stjerneskrutrekker. Hvis bakseteryggen har en integrert armlene med åpning til bagasjerommet, senk armlenet og fjern de to skruene som fester midtområdet i baksetet tilbake til bilen, med en stjerneskrutrekker.

5 Ta tak i seteryggen og løft den oppover for å løsne seteryggen er øvre klipp; fjerne setet tilbake fra kjøretøyet.

6 Løft den eksponerte kanten av ryggen dekket dekselet for å finne tilkoblingspunktene for de to presse-fit klipp. Forsiktig lirke opp hvert klipp, ved hjelp av en trim flytting verktøyet. Fjern baksiden dekk fra bilen.

Installasjon

7 Sett bakre dekk dekselet over akterdekket; stille opp presse-fit klipp med de tilsvarende hullene på bakre dekk. Trykk ned på den eksponerte kanten av bakre dekk dekselet for å feste den til bilen.

8 Plasser bakseteryggen mot bakseteryggen område av kjøretøyet. Løfte seteryggen høyere enn dens opprinnelige hvileposisjon; setet gli ned igjen i sitt hvilested til engasjere de øvre klipp.

9 Fest midtarmlene område av setet tilbake til bilen, med originale skruer og Phillips-skrutrekker.

10 Fest nedre venstre og høyre side av setet tilbake til bilen, med originale skruer og Phillips-skrutrekker.

11 Fest bakre seteputen til kjøretøy, med originale bolter, med en socket og skralle.