Slik konverterer SVCD til DVD

Slik konverterer SVCD til DVD


SVCD, eller super video CD, er et videoformat som lar deg tilpasse en hel film på en eller to CDer. I likhet med DVD-formatet, lagrer SVCD informasjon i et antall mapper. I motsetning til en DVD, gjør SVCD format ikke bryte MPEG-2 videofiler i VOB-filer, eller skille lyd og video. Dette gjør det enklere fordi du ikke trenger å rekombinere lyd og video konvertere SVCD til DVD.

Bruksanvisning

1 Last inn SVCD i DVD-stasjonen. Når Windows du får spørsmål hva du ønsker å gjøre med disken velger du "Åpne for å vise filer" og klikk "OK." Hvis Media Player forsøker å spille av filmen, lukker du den ut.

2 Finn mappen som heter "MPEG2." Vanligvis vil det være bare én fil i denne mappen med et navn som ligner på "AVSEQ01.MPG." Høyreklikk på filen og velg "Kopier". På skrivebordet, høyreklikk på et tomt område, og velg "Lim inn." Gjenta for eventuelle andre MPG filer.

3 Åpne din favoritt DVD redigeringsprogrammet. Nero, Roxio Easy Media Creator og DVD-Lab er noen programmer som er enkle å bruke. På veiviseren teksten velger å starte et nytt DVD-prosjekt.

4 Velg "File" og deretter "Import" fra verktøylinjen. Bla til MPG-filen du lagret på skrivebordet, velg filen og klikk på "OK" for å importere det. Gjenta for eventuelle andre filmer du vil legge til DVD.

5 Følg instruksjonene for å legge til bakgrunner, titler og menyer for å fullføre den nye DVD. Les din spesielle DVD-redigering programmets hjelpefiler for å lære mer om konkrete verktøy og alternativer.

6 Sett inn en DVD-R i DVD-brenner og vente på det å laste. Lukk ut av et vindu er meldingene som spør hva du ønsker å gjøre med disken.

7 I verktøylinjen, velg "Burn" -kategorien, sørge for at "disk på en gang" er merket, og velg deretter "Write". Når DVD-filen er skrevet til DVD-R, løse ut platen. Last disken på nytt for å sikre at det spilles riktig.

Hint

  • Vanligvis kan du legge til ca 6 timer med SVCD film på en DVD-R disk. Dette er tilsvarende 6 til 7 SVCD filmer.
  • DVD-spilleren din må støtte MPEG1 / 2 ISO-filer til å spille DVD-SVCD-plater opprettet med denne metoden.