Slik feilsøker en Palm Pilot m130

Slik feilsøker en Palm Pilot m130


The Palm Pilot m130 er en del av m100 linje med PDA-enheter og var en av de første Palm håndholdte enheter til funksjonen en full farge skjerm og SD-kortspor. Over tid, kan du oppleve problemer med bruk av din Palm Pilot m130, som for eksempel batteri eller skjerm problemer. Det er flere tiltak du kan ta for å identifisere og løse problemer.

Bruksanvisning

1 Koble Palm Pilot m130 til HotSync vugge til å lade batteriet. Kontroller at HotSync vugge er riktig koblet til en fungerende USB-porten på baksiden av datamaskinen. Ikke bruk en USB-hub eller USB-port på skjermen, fordi disse portene vanligvis ikke støtter høy effekt enheter som Palm Pilots. La den lade i 30 minutter og deretter prøve å bruke det igjen.

2 Trykk på en av de fire fysiske applikasjons knappene på bunnen av Palm Pilot m130 for å se om enheten vil slå seg på og begynne å jobbe.

3 Bruk pekepennen til å trykke på den svarte og hvite sirkelen ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen diktning området. Dette er innstillingen ikonet kontrast, og når du trykker på den, skal du se en dialogboks for å justere skjermens kontrast. Trykk og hold opp navigasjonsknappen for å øke skjermens kontrast.

4 Flytt Palm Pilot m130 inn i et varmere rom. Hvis enheten har vært utsatt for kulde over lengre tid, kan batteriet ha tappet og forårsaket PDA slutter å virke skikkelig.

5 Finn en binders og brette ett segment av det å produsere en skarp spiss.

6 Snu din Palm Pilot 130 og sette inn bindersen inn i det lille hullet ved siden av "Reset". Dette vil utføre en myk tilbakestilling av enheten, som vil starte PDA programvare, men ikke påvirke noen av dine data.

7 Vent til Palm Pilot 130 til slutt omstart og fortsette å bruke den som vanlig.