RV Trailer Hitch tips

Retten tilhengerfeste for RV vil avhenge av dine tauing laster og bilens slepekapasitet. Klassen stikk du velger for RV vil også ha en effekt på stikk tilbehør tilgjengelig som trinn og sykkelstativ. Ulike stikk modeller vil ha små variasjoner i utseende som kan ha en stor innvirkning på utseendet av kjøretøyet. Ta deg tid til å finne den perfekte stikk for deg, og din innsats vil bli belønnet med mer enn bare pålitelig service plikt.

klasser

Bilberging er seriøs bedrift, og tilhengeren trenger riktig stikk for jobben. Fester er delt opp i klasser basert på vekten av tilhengeren fra klasse en på 2000 lbs max i klasse fire på 10.000 lbs max. Tongue vekt kapasitet også går opp med hver klasse. Det er ofte en god idé å velge den klassen som kan håndtere den maksimale tauing kapasiteten til slep kjøretøy, slik at du ikke vil være begrenset bør behovene endrer seg. Husk å alltid konsultere med en profesjonell når du endrer en bil med et stikk eller annet tilbehør.

mottaker Fester

For noe større enn de minste laster, vil du se på mottaker uhell. Med en mottaker stil stikk, ballen og tungen er avtagbare som en enhet via pin utgivelse. Mottakeren stikk lar deg holde og raskt bytte flere kulestørrelser, og du kan montere tilbehør i mottakeren stikkontakten når du ikke tauing. Selv om din tauing laster er lys, gjør mottakeren stikk et bra valg på grunn av sin fleksibilitet i bruk.

Tilbehør

Tilbehør spille en stor rolle i RV uhell. De fleste tilbehør er dimensjonert for å passe en klasse to socket, men det finnes adaptere tilgjengelig for å trappe størrelsen opp eller ned til en annen klasse. Det finnes også adaptere som lar deg installere tilbehør og fortsatt montere tungen og ball for tauing. Selv om det kan være morsomt å legge et team logo eller roterende propell til en mottaker, trinn og bremselys er blant mange flere funksjonelle alternativer. RVers kanskje vil legge lastebærere og, selvfølgelig, det er den stadig populære sykkelstativ. Grilling, vinsjer og back-up lysene er også tilgjengelig.