Hvordan bruke en Jabra Bluetooth BT2010

Hvordan bruke en Jabra Bluetooth BT2010


Holde hendene fri til å gjøre andre ting mens du snakker i mobiltelefonen kan være verdifulle i dagens multitasking verden. Jabra BT2010 er et lett et Bluetooth-headset alternativ som kroker rundt øret. Hodesettet veier bare 0,4 unser, har en rekkevidde på 33 fot og bruker bare to knapper for å betjene. De fleste av samtalefunksjoner håndteres ved hjelp av "Svar / avslutt" -knappen, en liten knapp lett å få tilgang i sentrum av headsettet.

Bruksanvisning

1 Lad opp hodesettet i to timer før bruk. Den BT2010 er fulladet når lyset slås av.

2 Koble headsettet med en mobiltelefon. Legg telefonen i sammenkoblingsmodus ved hjelp av "Settings" -menyen. Sjekk telefonens brukerveiledning for spesifikke instruksjoner. Hvis dette er første gang BT2010 er i bruk, vil den starte i paringsmodus. Hvis en brukt headset blir matchet til en ny telefon, sette den i tilkoblingsmodus ved å trykke og holde inne strømknappen i flere sekunder. Hodesettet lys blinker og deretter forbli på jevnt og trutt. Når telefonen gjenkjenner headsettet, følg instruksjonene på telefonens skjerm.

3 Hodesettet mens den er slått på.

4 Trykk på "Svar / avslutt" knappen en gang for å svare på mobiltelefonen. Trykk igjen for å avslutte samtalen.

5 Vent til telefonen automatisk overføre samtalen til headsettet når du ringer et nummer. Slik ringer, trykker du på "Svar / avslutt" -knappen to ganger i rask rekkefølge.

6 Bruk store "+" og "-" knappene --- på hver side av "Svar / avslutt" -knappen --- å fikse samtalevolumet. Trykk både "+" og "-" knappene samtidig for å dempe samtalen. Trykk begge igjen for å slå av mute funksjon.

7 Trykk på "Svar / avslutt" knappen med samtale venter å veksle mellom samtaler.