Old Cassette Tapes Det Spol tilbake og Spol fremover, men vil ikke spille

Old Cassette Tapes Det Spol tilbake og Spol fremover, men vil ikke spille


Mange store album ble utgitt på vinyl og kassetter, men ikke på CD. Musikk aficionados ofte har fortsatt kassetter i sin samling, kanskje uspilte år siden begynnelsen av MP3. Vintage kassetter er fortsatt tilgjengelig på på noen brukt-musikk butikker og sparsommelighet butikker, ofte til en svært lav pris. Som sin større motpart, 8-spors tape, kassetter ofte utvikle problemer som de gamle, eller hvis de er spilt ofte. Mange kassett problemer er repareres med deler funnet rundt huset. En kassett som ikke spiller, selv mens båndet går fritt inne, kan festes med deler som finnes i uønskede eller ikke-arbeids kassetter.

Bruksanvisning

Bestem omfanget av problemet

1 Hold ikke-spiller kassett slik at bunnen (åpen) enden er synlig.

2 Se bak båndet inn i huset. Om nødvendig, dra tapen forsiktig med en tannpirker eller en liten skrutrekker.

3 Finn ut om det er en flat metallstang, kalt trykk bar, bak tape. Sammenlign med en funksjonell kassett om nødvendig.

4 Finn trykkputen på trykklinjen (hvis begge er til stede). Trykk på feltet (hvis den finnes) med tannpirker eller skrutrekker for å fastslå om det er løs.

Hvis trykket Bar mangler

5 Undersøk kassetten for å se om det er skrudd sammen design eller limt-sammen design.

6 Løsne kassett skruene. Lirk kassetten ved sømmen, hvis ingen skruer er til stede, ved hjelp av en kniv og flat skrutrekker.

7 Løft og fjerne den øverste halvdelen fra den nederste halvdelen av kassetten boliger, de må være forsiktige for ikke å forstyrre de indre delene.

8 Finn en unødvendige kassett som har trykket bar og puteenhet intakt. Åpne den som i trinn 1 til 3 ovenfor.

9 Skyv trykk bar ut av andre kassetten ved å trekke den opp forsiktig. Bruk flat skrutrekker til å skyve den opp hvis nødvendig.

10 Skyv trykklinjen inn i den første kassett press bar spor.

11 Sett på toppen av prosjektet kassetten og erstatte skruene. Lim kassetten tilbake sammen med plast lim hvis det er limt stil. Alternativt kan du tape kassetten sammen igjen.

Hvis trykkputen mangler

12 Trekk båndet ut av båndet hodeåpningen før du har fri tilgang til trykklinjen.

1. 3 Fjern en trykkpute fra en uønsket eller ikke-fungerende kassett.

14 Tilsett noen dråper av lim til den flate ende av tannpirker. Påfør lim på baksiden av trykkplaten.

15 Trykk puten på plass på prosjektet kassett press bar. Stå båndet med åpen ende opp for å sikre at puten ikke glir under lim-tørkeprosessen. La limet tørke.

Hint

  • Vanlig skole lim fungerer for trykkputen. Et allsidig sterkt lim som E-6000 kan vare lenger og fungerer godt for begge deler av prosjektet.
  • Mens åpne kassetter, sørg for å holde den nederste delen horisontalt for å sikre at de bevegelige delene holde riktig plassert innenfor.
  • Det er mulig å fullstendig flytte en kassett til en ny kassett kroppen. Dette fungerer best med skruen stil kassett boliger. Opplyse banen til tape, trekker bare båndhjulene ut av en kassett og sette dem inn i den nye kassetten, slik at båndet følger det angitte tape banen.
  • Vær forsiktig for ikke å få lim på noen av de bevegelige delene av kassetten forsamlingen, tape seg selv, eller den delen av trykkputen som berører båndet.
  • Følg nøye med når du setter sammen kassetter for å sikre at tapen reiser gjennom huset på riktig måte.