1994 Toyota Corolla 1.6L Specs

1994 Toyota Corolla 1.6L Specs


Den Corolla er Toyotas populære kompakt sedan. I produksjon siden 1966, kaller MSN Auto det "en av de mest solgte bilene gjennom tidene." Toyotas mål var å tilby en bil som er liten og rimelig, samtidig som komfort og sikkerhet. I 1994 den lille 1.6L (liter) motor ble installert i basismodellen, mens de større 1.8L motoren ble reservert for DX og LE-modeller.

motor~~POS=TRUNC

Toyotas 1.6l motor er en inline firesylindret motor med 105 hestekrefter. Det setter ut mindre hestekrefter og dreiemoment enn 1.8L, genererer 106 fot-pounds ved 3000 rpm. Consumer Guide nevner at mens denne mindre motoren produserer mindre utslipp, gir det også tregere akselerasjon. Det er imidlertid ganske effektivt, med en rating på 29-34 mpg på motorveien. I grunnmodellen til 1.6L motoren ble koblet sammen med en femtrinns manuell girkasse med overdrive. Dette kan bli erstattet med den valgfrie tre-trinns automatgirkasse.

interiør Spesifikasjoner

Med et romslig interiør, bringer 1994 Corolla et element av komfort til kompaktklassen. De fire-dørs sedan med plass til fem personer med to seter bøtte foran og en benk i ryggen. Passasjerer i fronten har en liten plass til å strekke ut, med 42.10 inches med benplass og 38,8 inches av headroom. Interiør fasiliteter er paret ned på denne basismodellen, uten elektriske vinduer, dørlåser eller tilt styring.

utvendig Spesifikasjoner

Corolla er på den lyse siden for sedan, med en egenvekt på 2,315 pounds når utstyrt med en manuell girkasse. Samlet, måler denne kompakte 172 inches i lengde og 66,3 inches i bredden. Det har manøvrert med et rack og pinion styring system som har et vendediameter på 32,2 fot. Ettersom dette er grunnmodellen, det er ingen ekstra funksjoner lagt til eksteriøret på fabrikken.

Sikkerhet

The National Highway Safety Administration vurdert 1994 Corolla godt på sine kollisjonstester. Både føreren foran og passasjeren foran fikk fire stjerner. Sikkerheten er økt med standard kollisjonsputer inkludert for både fører og passasjer foran.