Mini Truck Spesifikasjoner

Mini lastebiler oppsto i Japan i 1964; sin kompakte størrelse kan navigere små bygater og smale landeveier. I USA, blir de solgt som off-road kjøretøyer som brukes på byggeplasser og gårder. De går under mange navn, for eksempel japansk mini lastebil, Kei lastebil eller microtruck, og er produsert av Suzuki, Mitsubishi, Daihatsu, Honda, Subaru og Mazda.

Vekt, motor og girkasse

En 1500 pund (rett seng) mini lastebil kommer med en væskekjølt, 03:58 sylinder 550cc eller 660cc / 45 hk motor. Mini lastebiler er 4WD med manuell (fire- eller fem-hastighet) eller automatisk girkasse; begge har en hi-lav rekkevidde.

Drivstoffkapasitet, drivstoffeffektivitet og Toppfart

Mini lastebiler kommer med en omtrentlig drivstoff kapasitet på åtte liter og en drivstoffeffektivitet på 40 til 50 mpg. Selv om de kan nå topphastighet på 55 miles per time eller mer, mange lastebiler har guvernører som begrenser deres hastighet til 25 miles per time.

Standard Innvendig Funksjoner

Mini lastebiler kommer med en rekke standard funksjoner, for eksempel ovner, vindusviskere, blinklys (foran og bak) og bakfra og fra siden speil. Disse kjøretøyene har frontlykter, bremselys og baklys, horn og setebelter. Andre interiør funksjoner inkluderer: en AM radio, full speedometer og låsbar drosje.

Mini Truck konfigurasjoner

I tillegg til standard mini lastebil konfigurasjon, kan kundene få sine lastebiler tilpasset for å møte deres spesielle behov. For eksempel utvidet drosjer gir ekstra rom for større drivere, dumpe seng og side bed lastebiler lett avlaste nyttelast bakover eller til siden. Noen minibiler er utstyrt med heiseporter og lifter. Andre mini lastebiler kan konfigureres til å transportere drivstofftanker.