Hvordan lage en 8mm Film Editor

Ved hjelp av 8mm film for filmer og low-end filmprosjekter pleide å være en vanlig foreteelse. Spesielt for sistnevnte, var det nødvendig å ha en 8mm film editor til disposisjon for å arbeide på å kutte filmen sammen. Siden disse er vanskelig å komme med, siden videoen tok over, kan du bygge en selv.

Bruksanvisning

1 Fest fluorescerende lampen til en av styrene. Dette blir basen. Du vil ønske å bruke et fluorescerende lys fordi den produserer mindre varme enn en lyspære. Et alternativ er en LED-lyskilde, men det kan ikke være for sterkt. Det blir lite varme å skade film, men.

2 Skjær et hull for frostet glass eller plast i en annen av de to-fot brett. Siden du skal skjære på, sterk plast eller glass som er best. Lim frostet stykke inn i hullet gjør at den glatte siden er opp.

3 Skjær de to andre styrene til bruk for de lange og korte sider. Kutte noen luftehull i begge langsidene. Skjær et hull for den elektriske ledningen. Bruk skruer til å montere boksen med lys inni. Hvis du vil ha enklere tilgang til å endre lyspærer, hengsler bruk for å koble det øverste brettet til en av sidene i stedet for skruer.

4 Bruk biter av glatt plast som film styreskinner. Du kan lime dem ned slik filmen reiser fra venstre mot høyre eller høyre mot venstre. Disse bør være i midten av matt glass.

5 Fest film hjulstøtter i en rett linje på hver side av det øverste brettet. Du kan skru disse i. Du må legge spole støtter for hvert hjul slik at de glir på og av lett. Du kan ta disse hele forsamlinger fra en gammel film projektor.

6 Fest en støtte som svinger til toppen av boksen, slik at du kan svinge det. Fest forstørrelsesglass til toppen av dette. Du trenger dette for å kunne se filmen rammer og for å unngå å måtte bygge en linse og viewer system.

7 Fest hånd skrur til enten hjul montering. På denne måten vil du være i stand til å manøvrere filmen manuelt og tilbake for å gjøre kutt.