Må Alle ledninger kobles til en Stereo til arbeid?

Må Alle ledninger kobles til en Stereo til arbeid?


Et stereoanlegg krever flere ledninger som skal kobles for å fungere skikkelig. Avhengig av stereoanlegget, kan det hende du ikke trenger å koble alle ledningene, fordi moderne stereoanlegg er ofte utformet for å romme flere typer input og output. Det er en god idé å koble opp alle ledningene, men ikke alle stereoanlegg kommer til å bli koblet til alle andre komponenter i hjemmekinoanlegg.

Høyttalere

For å få noen lyd fra stereoanlegget, må du koble høyttalerkablene. For å spille i stereo, trenger du minst to høyttalere, en for venstre og en til høyre. Noen stereoanlegg vil ha kontakter for flere ekstra høyttalere. Som et eksempel, et hjemmekinoanlegg har vanligvis kontakter for minst fire høyttalere, slik at du kan fordele lyden jevnt i hele rommet. Hver høyttaler kabel faktisk inneholder to ledninger, en for kraft og en for bakken.

Makt

De fleste stereoanlegg har en enkelt strømledning som må kobles til. Noen systemet inkluderer enkeltkomponenter, og hver enhet er drevet separat. Du må koble til strømledningen for hver komponent, og det er også mulig at enkelte stereoanlegg krever mer enn en strømledning for å være fullt funksjonell. I noen tilfeller går en strømkabel til stereo og alle andre komponenter trekker strøm fra stereoanlegget.

hjelpe~~POS=TRUNC Devices

I tillegg til komponentene i stereoanlegget, kan det også være tilgjengelige kontakter for å koble tilleggsutstyret. Disse tilleggsenheter kan kreve strøm samt lyd tilkoblinger for inngang og utgang. Dette gjør at du kan bruke en komponent, for eksempel en CD-spiller, mate lyden til stereoforsterker. Et par kabler kobles til stereoanlegget, og stereo forsterker lyden før du sender den ut gjennom høyttalerne.

-inngang

Inngangskontaktene brukes til slike ting som opptak eller legge til en stemme spor til en disk, og er vanligvis koblet sammen for venstre og høyre utgang. Du trenger bare å koble enhetene du har tenkt å bruke i forbindelse med stereoanlegget. -Inngangene aksepterer kabler til andre enheter, samt slike tilleggsutstyr som mikrofoner. Hvis du ikke har tenkt å bruke mikrofonene, vil stereo fungere fint uten å koble dem.