Hvordan bytter jeg Front Brake Rotors på en 2000 Honda Accord?

2000 Honda Accord front brake rotors er festet til akselen ved rattet og lås på plass på akselen av mutrene som holder forhjulet på akselen. Du kan fortelle når de fremre bremseskiver må endres fordi bremsene vil knirker og hjulene kan riste når du kjører Accord. Hvis bremseskiver er slitt så du kan kjøre risikoen for skade på Honda, selv, andre mennesker og eiendom hvis du krasjer. Skifte bremseskiver er ikke vanskelig, men det er tidkrevende. Du trenger en grunnleggende kunnskap om 2000 Honda Accord og de riktige verktøyene for å fullføre denne jobben.

Bruksanvisning

1 Løsne alle hjulmutterne på begge forhjulene ved hjelp av dekk jern. Løft fronten av Honda Accord bruke bilen jack og støtte vekten av fronten på to bukker. Fjern hjulmutrene fra forhjulet med dekk jern og dra forhjulene utenfor rammen av Honda Accord.

2 Løsne de to mutrene på bakre høyre og venstre side av bremsekalipere ved hjelp av 6 mm kontakten og skralle. Trekk bremsekalippernes på toppen av rotoren. Løsne mutteren som fester caliper festet til akselen ved hjelp av 13 mm pipe og trekk mount av akselen.

3 Skyv bremse rotoren av akselen ved hjelp av hendene og sette bremsen rotoren til siden. Skyv den nye bremse rotoren på akselen. Bytt bremsekalippernes montere på akselen og stram festemutteren med 13 mm socket og skralle.

4 Bytt bremsekalippernes toppen av rotoren og trekk til festemutterne med 6 mm socket og skralle. Skifte dekk på akselen og stram hjulmutterne ved hjelp av dekk jern. Hev Honda Accord av bukker og senk Honda til bakken. Trekk til hjulmutrene så stramt som du kan bruke dekk jern og hendene.