2001 Installasjonsveiledning Dodge Ram 2500 Bremsebelegg

2001 Installasjonsveiledning Dodge Ram 2500 Bremsebelegg


2001 Dodge Ram 2500 er 3/4-ton-versjonen av Dodge Ram 1500 (1/2-tonn). Det var også tilgjengelig i en ett-tonns versjon. Denne lastebilen alltid kjennetegnet skivebremser foran som brukte bremseklosser. Mens det var mer vanlig for denne lastebil til funksjonen bakre trommelbremser, var det også med skivebremser. Skivebremser integrere bremsekalipere, bremseskiver og bremseklosser. Når bremsepedalen trås, de caliper stemplene trykker putene mot overflaten av rotorene å bremse og stoppe kjøretøyet.

Bruksanvisning

1 Parkere Ram 2500 på et plant underlag betydelig nok til å løfte og støtte en 3/4-tonns lastebil. Sett på parkeringsbremsen hvis du erstatter de fremre bremseklosser, men ikke sett på parkeringsbremsen hvis du erstatter de bakre bremseklosser.

2 Plasser en hjulblokk mot utsiden slitebanen av et dekk på motsatt aksel at du erstatter bremseklossene på da løsne lug nuts på de to hjulene på samme aksel du erstatte bremseklossene på å bruke en lug mutter skiftenøkkel . Ikke løsne mutrene mer enn en halv omdreining.

3 Løft akselen du erstatter bremseklossene på med en 3/4-ton vurdert jack og støtte akselen på to 3/4 tonns vurdert jack står plassert under hver foran nedre kontroll arm eller under hver side av bakakselen, henholdsvis.

4 Fjern lug nuts da dekkene.

5 Plasser en lirke bar i bøylen pad vindu mot stålplaten på påhengsmotoren puten og lirke puten mot rotoren til caliper stempelet komprimerer nok til å løsne bremseklossene og caliper.

6 Fjern de øvre og nedre caliper bolter med en skralle og en 3/8-inch hex-head socket bit, deretter fjerne bøylen fra rotoren og knoke montering. Hvil caliper på en melk kasse eller solid boks så det er ingen spenning på bremseslangen festet til bøylen.

7 Bruk lirke bar å velte en av de ytre pad festefjærer fra caliper huset og trekk den gjenværende våren puten ut av bøylen.

8 Plasser en caliper stempel reset klemme eller en stor C-klemmen på forsiden av innenbords pad og huset til caliper og stram klemmen til fullt ut å komprimere bøylen stempelet i bøylen.

9 Fjern klemmen deretter velte innenbords caliper bremsekloss holdeklipsen fra den hule caliper stempel. Bruk lirke bar om nødvendig.

10 Bruk en stålbørste til å skrubbe av rust, bremsestøv og annet smuss på glideflater caliper og knoke, og deretter påføre et lag med silikon bremsefett på de respektive overflater.

11 Sett innenbords pad og holdeklipsen inn i hule caliper stempel, noe som gjør at stålplaten av puten er flush mot stempelet. Sett den ene siden av påhengs puten er holdefjær på den ytre caliper bolig vri deretter pad på huset for å klippe den gjenværende beholde våren.

12 Plasser bøylen og puteenheten på rotoren og knoke montering og hånd træ caliper bolter i bøylen. Stram boltene med skralle og 3/8-inch hex-head socket bit. Gjenta bremsekloss erstatning prosedyre for det andre hjulet.

1. 3 Skift dekk og hjulmuttere. Stram mutterne med lug mutter skiftenøkkel, bruk en stjernedannelse inntil nøtter holde dekkene fast på hjulnavene.

14 Senk Ram til bakken og stram lug nuts, bruk av stjernemønster med momentnøkkel innstilt på 135 fot-pounds og en stikkontakt.

15 Påfør bremsepedalen flere ganger til den kjennes hard så sjekk bremsevæskenivået i master sylinderen. Legg bremsevæske hvis nødvendig. Fjern hjulblokka, løsne parkeringsbremsen (hvis aktuelt) og deretter prøvekjøre bilen.