Kan jeg bytte Metro PCS konto til en annen telefon?

Kan jeg bytte Metro PCS konto til en annen telefon?


MetroPCS kunder kan endre telefon knyttet til telefonnummeret sitt til enhver tid. Kunden vil ikke miste nummeret hans og alle konto tjenester vil forbli den samme etter at telefonen er endret. Endre telefonen ved å besøke noen MetroPCS butikken eller ringe kundeservice på 1-888-8Metro8. Kundeservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken, inkludert helligdager.

Oppgrader telefonen

Hvis din nåværende telefon ikke lenger passer din livsstil du kan oppgradere telefonen til en nyere modell når som helst. Telefonen kan være ny eller brukt. Du vil bli informert før det gjøres endringer på kontoen din, slik enkelte nyere modell telefoner, inkludert smarttelefoner og 4G-telefoner, krever spesielle prisplaner som kan øke regningen din eller forårsake endringer skal gjøres til alle telefoner på kontoen. Kategoriserte planer og funksjoner må oppgraderes til dagens planer for hele kontoen når du bytter til spesialitet telefoner.

Handel telefoner med en venn

MetroPCS kunder kan handle telefoner med venner og familiemedlemmer, så lenge begge kontoene er aktive. Det er ingen krav eller restriksjoner på hvilke typer telefoner som kan omsettes. Begge kontoinnehavere må være tilgjengelig for å gi sikkerhetsinformasjon på sine kontoer hvis telefonene er på separate kontoer. Handelen kan ikke gjøres i en butikk, men butikken vil tilby hjelp ved å ta sikkerhetsinformasjon og ringe kundeservice på kontohaverens vegne.

mistet Phone

Hvis du har forlagt eller mistet telefonen din kan du feste en ny telefon til nummeret ditt slik at du kan motta samtaler til du finner den. Telefonen kan være noen MetroPCS telefon. Noen av funksjonene på kontoen din kanskje ikke fungerer på samme måte hvis telefonen er en eldre eller ikke støttes modell. Når du har funnet telefonen, ringe kundeservice har det plassert tilbake på kontoen din. Denne endringen vil føre til at du mister forsikringsdekning, og det kan ikke legges tilbake.

forsikring Replacement

MetroPCS partnere med Asurion telefontjenester å tilby forsikring erstatninger til å abonnere kunder. For å få en ny telefon, kan du gå til Metro Total Protection nettsted for å fullføre kravet eller kontakte kundeservice og be om å bli overført til Asurion for en forsikring erstatning. Et abonnement på den "Metro Guard" -funksjonen er nødvendig og må hentes på tidspunktet for kjøp av telefonen. Avhengig av modell av telefonen, vil det være en egenandel mellom $ 50 og $ 85 for ny telefon.